Over Breg Blogt

bioscoop - bregblogt.nl

Hoi! Ik ben Bregje (1980) en ik woon samen met Etienne (a.k.a. de roodharige hunk) en onze zoon Laurens in het mooie Maastricht. Op 5 januari 2015 is mijn blog geboren, waar ik (bijna) dagelijks met veel plezier op schrijf.

Ik geef mijn lezers een kijkje in mijn leven, waarin het vooral draait om mijn gezin, vrienden en lekker eten en drinken. Zo vind je regelmatig reviews van fijne plekken om te eten. Ook ben ik sinds 2015 weer verslingerd aan lezen en ik vertel graag over de boeken die ik gelezen heb.

Mijn blogs zijn uniek en komen uit mijn tenen. Figuurlijk dan, want typen doe ik gewoon met mijn handen. Ik schrijf met een korreltje zout, een gezonde dosis humor en vooral veel eerlijkheid. Het gras lijkt vaak groener bij de buren, maar we weten allemaal dat dit maar schijn is.

Ik ben fan van Racoon en Pearl Jam. Benny Neijman en Medisch Centrum West zijn mijn guilty pleasures en ik ben dol op bingo! Voor een lekker wijntje, sushi, ouderwetse rundvleeskroketten en cake met slagroom en hagelslag mag je me (bijna altijd) wakker maken!

Wil je me wat vragen of zeggen? Of wil je graag samenwerken? Mail me op bregblogt@gmail.com of maak gebruik van het contactformulier onder ‘contact‘.

Veel leesplezier!

xBreg

Meer weten over mij? Wanneer je deze blogs leest kom je een heel eind!

Onhandig

Lieve moeder in de supermarkt

Waar haal je de tijd vandaan, Breg?

Vijftien weetjes over mij

Wat ik heb geleerd van mijn burn out

Disclaimer

Op mijn blog verschijnen artikelen die ik heb geschreven in samenwerking met een bedrijf of waarvoor ik producten toegestuurd heb gekregen. Ik wil benadrukken dat ik altijd eerlijk zal schrijven over wat ik van het betreffende merk of product vind. De volgende afbeelding staat dan onderaan het artikel:

samenwerking

Voorbeelden van samenwerkingen:

I love Sacha shoes

Mijn liefde voor Mme Pomm

Waarom verhuizen niet tot mijn talenten behoort…

Tot slot:
Alle teksten en foto’s zijn eigendom van Breg Blogt en mogen niet overgenomen worden zonder mijn toestemming.

Signature

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge