Samenwerken

Leuk dat je wilt samenwerken met Breg Blogt! Lees op deze pagina alles over de mogelijkheden!

Over Breg Blogt

Breg Blogt is een persoonlijk inspiratieblog dat zich richt op vrouwen. Mannen lezen mijn blogs ook, maar wel in mindere mate. 😉 De meeste lezeressen zijn tussen de 25 en 50 jaar en komen voornamelijk uit Nederland en België. Je vindt hier persoonlijke verhalen, blogs over ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, boekrecensies, recepten, outfitposts  en nog veel meer inspiratie voor een mooier leven. Want dat is mijn missie: content maken die de wereld een stukje mooier maakt. Die een ander een hart onder de riem steekt. Of content waardoor een ander geïnspireerd raakt op het gebied van huis en interieur of uitstapjes in haar vrije tijd.
Ik word regelmatig geprezen om mijn schrijfstijl, die ontroert, motiveert, inspireert en laat lachen. Hiermee kan ik natuurlijke content creëren, waarmee ik mijn doelgroep raak.

Hoe kunnen we samenwerken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een samenwerking op te zetten. Ik lever hierbij altijd maatwerk, omdat iedere opdrachtgever anders is. In onderstaand overzicht zie je een aantal mogelijkheden / voorbeelden van samenwerkingen.

In de titel van een gesponsord artikel op mijn blog staat een sterretje en onderaan wordt verwezen naar de disclaimer. Indien de tekst het toelaat vermeld ik ook daarin dat het om een samenwerking gaat. Op social media vermeld ik de hashtag #BregBlogtAd. Het is geen optie om niet te vermelden dat het om een samenwerking gaat.

Wat zijn de tarieven voor een samenwerking op bregblogt.nl?

Omdat ik maatwerk lever, zet ik hier geen prijslijst neer met standaardtarieven. Zodra we de mogelijkheden bespreken, zal ik aangeven wat mijn tarief is voor de betreffende samenwerking. Vooraf zeg ik er alvast wel bij dat goede content zijn waarde kent. Dat betekent dat ik niet meewerk aan gratis linkruil met commerciële partijen en geen advertorial schrijf voor €50,-.

Heb je vragen of ben je klaar voor een toffe samenwerking? Je kunt me een berichtje sturen via dit formulier!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.