Elevate your crypto experience with Ledger Live's advanced security. Safeguard your digital wealth, navigate market trends, and execute transactions confidently using Ledger Live's cutting-edge platform.

Samenwerken

Leuk dat je wilt samenwerken met Breg Blogt! Lees op deze pagina alles over de mogelijkheden!

Over Breg Blogt

Breg Blogt is een persoonlijk inspiratieblog dat zich richt op vrouwen. Mannen lezen mijn blogs ook, maar wel in mindere mate. šŸ˜‰ De meeste lezeressen zijn tussen de 25 en 50 jaar en komen voornamelijk uit Nederland en BelgiĆ«. Je vindt hier persoonlijke verhalen, blogs over ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, boekrecensies, recepten, outfitposts en nog veel meer inspiratie voor een mooier leven. Want dat is mijn missie: content maken die de wereld een stukje mooier maakt. Die een ander een hart onder de riem steekt. Of content waardoor een ander geĆÆnspireerd raakt op het gebied van huis en interieur of uitstapjes in haar vrije tijd.
Ik word regelmatig geprezen om mijn schrijfstijl, die ontroert, motiveert, inspireert en laat lachen. Hiermee kan ik natuurlijke content creƫren, waarmee ik mijn doelgroep raak.
Lees hier meer over mij!

Hoe kunnen we samenwerken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een samenwerking op te zetten. Ik lever hierbij altijd maatwerk, omdat iedere opdrachtgever anders is. In onderstaand overzicht zie je een aantal mogelijkheden / voorbeelden van samenwerkingen.

Belangrijk om te weten: In de titel van een gesponsord artikel op mijn blog staat een sterretje en onderaan verwijs ik naar de disclaimer. Als de tekst het toelaat vermeld ik ook daarin dat het om een samenwerking gaat. Op social media vermeld ik de hashtag #BregBlogtAd. Het is geen optie om niet te vermelden dat het om een samenwerking gaat.

Wat zijn de tarieven voor een samenwerking op bregblogt.nl?

In mijn mediakit vind je mijn actuele tarieven. Ik sta voor de waarde van mijn content en mijn website en daar hangt een prijskaartje aan. Dat betekent dat ik niet meewerk aan gratis linkruil met commerciĆ«le partijen en geen advertorial schrijf voor te lage bedragen. Bekijk dus eerst mijn mediakit. šŸ™‚ Op alle samenwerkingen zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Op mijn blog vind je ook affiliatesamenwerkingen terug, met partijen als Bol.com en Daisycon.

Heb je vragen of ben je klaar voor een toffe samenwerking? Je kunt me een berichtje sturen via dit formulier!

1 Reactie

 1. Hoi Bregje,
  Hopelijk heb je een hele mooie dag.

  Allereerst zal ik mij even voorstellen: mijn naam is Morris en ik maak deel uit van het team bij Bambino Mio. Ik ben sinds kort de vertegenwoordigster van Bambino Mio op de Nederlandse & Belgische markt, het is aan mij de taak om mensen in Nederland & Belgiƫ bewust te maken van wasbare luiers en hoe fantastisch ze zijn! Ik ben onlangs jouw blog tegengekomen en ik vind het erg leuk om je posts te zien, ik denk zeker dat jij een hele goede vertegenwoordiging van ons merk zou kunnen zijn. Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik rechtstreeks contact met je opneem maar ik zou het super vinden om met je samen te werken!

  Ik vroeg me af of je het leuk vindt om enkele producten van Bambino Mio te reviewen?
  Ik zou het echt fantastisch vinden als ik jou een leuk pakketje mag sturen, waar je dan hopelijk over wilt posten ?
  Als je bereid zou zijn om over ons op je blog te posten is dat ideaal voor ons, of misschien kunnen we een winactie samen organizeren. Verdere details kunnen we bespreken indien je geĆÆnteresseerd bent en misschien kunnen we in de toekomst ook nog vaker samenwerken als wij bijvoorbeeld nieuwe producten uitbrengen, om ze dan ook naar jou te sturen om uit te proberen!
  Omdat ik spreek over een barter deal en jij waarschijnijk al heel veel aanbiedingen krijgt, hoop ik dat je genoeg geĆÆnspireerd wordt door ons merk. Hierbij dus nog wat meer informatie over Bambino Mio:

  Bambino Mio is het meest gebruikte wasbare luier merk van het Verenigd Koninkrijk en is geliefd bij ouders over de hele wereld. Ons doel is om de wereld een stuk groener (en tegelijk een stuk kleurrijker door onze schattige printjes) te maken door een duurzaam alternatief te bieden voor wegwerpluiers.

  Ik hoor graag wat je er van denkt! Ik wens je alvast een hele fijne dag toe šŸ™‚

  Groetjes,
  Morris

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.