Samenwerken

Per 1 mei 2024 stop ik met Breg Blogt. Dat betekent dat ik geen samenwerkingen meer aanneem.

1 Reactie

 1. Hoi Bregje,
  Hopelijk heb je een hele mooie dag.

  Allereerst zal ik mij even voorstellen: mijn naam is Morris en ik maak deel uit van het team bij Bambino Mio. Ik ben sinds kort de vertegenwoordigster van Bambino Mio op de Nederlandse & Belgische markt, het is aan mij de taak om mensen in Nederland & België bewust te maken van wasbare luiers en hoe fantastisch ze zijn! Ik ben onlangs jouw blog tegengekomen en ik vind het erg leuk om je posts te zien, ik denk zeker dat jij een hele goede vertegenwoordiging van ons merk zou kunnen zijn. Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik rechtstreeks contact met je opneem maar ik zou het super vinden om met je samen te werken!

  Ik vroeg me af of je het leuk vindt om enkele producten van Bambino Mio te reviewen?
  Ik zou het echt fantastisch vinden als ik jou een leuk pakketje mag sturen, waar je dan hopelijk over wilt posten ?
  Als je bereid zou zijn om over ons op je blog te posten is dat ideaal voor ons, of misschien kunnen we een winactie samen organizeren. Verdere details kunnen we bespreken indien je geïnteresseerd bent en misschien kunnen we in de toekomst ook nog vaker samenwerken als wij bijvoorbeeld nieuwe producten uitbrengen, om ze dan ook naar jou te sturen om uit te proberen!
  Omdat ik spreek over een barter deal en jij waarschijnijk al heel veel aanbiedingen krijgt, hoop ik dat je genoeg geïnspireerd wordt door ons merk. Hierbij dus nog wat meer informatie over Bambino Mio:

  Bambino Mio is het meest gebruikte wasbare luier merk van het Verenigd Koninkrijk en is geliefd bij ouders over de hele wereld. Ons doel is om de wereld een stuk groener (en tegelijk een stuk kleurrijker door onze schattige printjes) te maken door een duurzaam alternatief te bieden voor wegwerpluiers.

  Ik hoor graag wat je er van denkt! Ik wens je alvast een hele fijne dag toe 🙂

  Groetjes,
  Morris

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.