Immediate Byte

Over Breg Blogt

Welkom op mijn blog! Ik ben Bregje (1980) en ik woon samen met mijn man Etienne (a.k.a. de roodharige hunk) en onze zoon Laurens in het mooie Maastricht. Op 5 januari 2015 is mijn blog geboren als hobby, inmiddels is het een bloeiend bedrijf waar ik met veel plezier aan werk. Met maandelijks 10.000 tot 15.000 unieke bezoekers is Breg Blogt inmiddels in een begrip voor velen!

Eerlijk gezegd, gewoon bijzonder

Met de nodige humor, eigenwijsheid en liefde schrijf ik over wat mij bezighoudt. Van lekker eten (LOVE IT!) tot boeken (ik lees zelfs tijdens het tandenpoetsen.) En van inspiratieartikelen tot persoonlijke blogs. Die laatste vormen het hart van mijn blog. Ik neem geen blad voor de mond en wil een eerlijk beeld geven van mijn leven. Dat betekent dat ik regelmatig een taboe de wereld in slinger. En wat denk je? Een feest der herkenning voor mijn lezers.

blij van worden bregblogt.nl
Foto: Chantal Kleijkers, Eightyonestories

De wereld een stukje mooier maken

Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken. De ene keer door iemand te laten lachen tot de tranen over haar wangen rollen, de andere keer door een nieuw inzicht te geven waarmee ze verder kan. Ze? Ja, mijn doelgroep bestaat voor 85% uit vrouwen, tussen de 25 en 55 jaar. Vrouwen die zijn wie ze zijn en die soms ook even niet meer weten hoe ze alle ballen in de lucht moeten houden. Als ik dan vertel dat die ballen weleens in de soep belanden of dat ik het ook niet allemaal weet, geeft ze dat een steuntje in de rug. En daar word ik weer blij van!

Waar word ik blij van?

Ik kan dolgelukkig worden van een lekker wijntje, sushi, ouderwetse rundvleeskroketten en cake met slagroom en hagelslag. Wil je me echt zien stralen? Zet me dan aan een tafel met mijn lievelingsmensen. OF laat me lekker schrijven, want dat is toch wel echt waar mijn hartje het snelste van gaat kloppen. Daarom begon ik in juli 2018 ook als Bregje Boer Teksttovenaar, ik schrijf sprankelende en smakelijke teksten voor lifestyleondernemers!

Wil je me wat vragen of zeggen? Of wil je graag samenwerken? Je kunt mijn mediakit hier bekijken of me een berichtje sturen.

Wil je meer weten over mij? Wanneer je deze blogs leest kom je een heel eind!

Disclaimer

Op mijn blog verschijnen artikelen die ik heb geschreven in samenwerking met een bedrijf of waarvoor ik producten toegestuurd heb gekregen. Deze artikelen markeer ik met een * in te titel en/of ik vermeld in de tekst dat ik een product heb ontvangen. Lees hierover meer in de disclaimer.

Voorbeelden van samenwerkingen

Tot slot

Alle teksten en foto’s zijn eigendom van Breg Blogt en mogen niet overgenomen worden zonder mijn toestemming.

Breg Blogt is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71950176.

via GIPHY

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.