Korte verhalen

Hou je ook zo van lezen? Ik ben in 2015 weer helemaal verslingerd geraakt aan boeken en sinds 2021 schrijf ik zelf ook korte verhalen. Ik droom ervan om ooit nog een eigen roman uit te brengen. Tot die tijd deel ik mijn korte verhalen hier met liefde! Hieronder kun je mijn verhalen downloaden en lezen op je telefoon, laptop, e-reader of tablet. Veel leesplezier!

Kort verhaal - het avontuur tegemoet - Bregje Boer - bregblogt.nl

Het avontuur tegemoet – 2021

Dit verhaal schreef ik tijdens een cursus creatief schrijven. Het verhaal is deels gebaseerd op mijn eigen liefdesverhaal. Ik schreef daar in 2016 een serie over, die je vanaf hier kunt lezen.

Anne is net opgekrabbeld na haar breuk met Tom. De lente begint en het leven lacht haar weer toe. Dan gebeuren er een aantal gekke dingen, nét als ze meer dan collegiale interesse krijgt voor de roodharige Ruben. Kan ze alle obstakels uit de weg ruimen?

Download het verhaal hier

7 jaar Breg Blogt - cadeautje voor jou bregblogt.nl bregjeboer.nl

Niets is wat het lijkt – 2022

Niets is wat het lijkt heb ik geschreven ter ere van het 7-jarig bestaan van Breg Blogt. Als cadeautje voor mijn trouwe lezers. Het decor is mijn geliefde stad Maastricht.

Lou woont in Maastricht en geniet volop van haar leven. Ze heeft een date met de razendknappe Wouter en het klikt enorm. Dan gebeurt er iets waardoor haar hoop wankelt. Is Wouter wel echt zo leuk en betrouwbaar?

Download het verhaal hier