Disclaimer

Op Breg Blogt kom je regelmatig betaalde samenwerkingen tegen. In deze disclaimer geef ik meer informatie over mijn werkwijze rondom betaalde content en ik beantwoord een aantal vragen die je zomaar kunt hebben. Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Stuur me een berichtje!

Welke betaalde content vind je op Breg Blogt?

Op dit blog vind je verschillende vormen van content waar ik geld mee verdien. Hierbij ben ik kritisch of een product, dienst of link bij mijn blog past, anders ga ik de samenwerking niet aan.

  • Affiliate links: dit zijn linkjes naar de website van Bol.com. Als jij via deze link iets bestelt, krijg ik een klein percentage van de opbrengst.
  • Betaalde links: Als ik betaald krijg om één of meerdere links in een artikel te plaatsen, kun je dit zien aan een sterretje* aan het einde van de titel. De opdrachtgever wil een bepaalde link in een tekst en ik schrijf daar een blog omheen.
  • Barterdeals: in ruil voor een product of dienst schrijf ik een blog. Enkele voorbeelden zijn: ons weekend in de Belgische Ardennen of mijn gepersonaliseerde laptoptas.

Welke nadelen heeft het voor mij als lezer dat jij betaalde content plaatst?

Behalve dat jij het misschien soms irritant kan vinden – en daar kan ik je helaas niet bij helpen – heeft dit geen nadelen voor jou als lezer. De affiliatelinks zorgen er niet voor dat jij ineens een hogere prijs betaalt.

Waarom plaats je betaalde content op je blog?

Waarom werk jij voor je baas of voor je eigen bedrijf? Precies, om geld te verdienen. En hopelijk ook omdat je het leuk vindt. Zo werkt het bij mij ook. Ik heb nog geen hypotheekverstrekker gevonden die zich laat betalen in gebakken lucht of een pan soep, dus er moet gewoon geld verdiend worden. 😉 En daarnaast: ik heb een waardevolle website en het zou zonde zijn om er geen gebruik van te maken. Het is en blijft te gek dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken.

Is alle content door jou geschreven?

Een hele enkele keer wordt een artikel kant en klaar aangeleverd door een klant. Dan gooi ik er altijd nog een Breg sausje overheen. Want degene die het geschreven heeft, staat niet in mijn schoenen. En jij komt hier lezen, omdat je mijn blogs wilt lezen en niet die van een ander. Oké, tenzij het een gastblog is.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met me op te nemen