In de zomer van 2023 ontving ik van Uitgeverij Deltas een leuk kookboek: Lekker koken met de Airfryer. Ik heb jarenlang recepten uit de Airfryer gemaakt en gedeeld en kon zelf wel weer wat inspiratie gebruiken. Ik dook de keuken in voor een heerlijk en supermakkelijk gerecht!

Lekker koken met de Airfryer

Dit kookboek staat vol met snelle en vetarme recepten voor elke dag. Het boek is overzichtelijk ingedeeld per categorie. Zo vind je makkelijk iets waar je op dat moment trek in hebt. De categorieën zijn:

  • Basisrecepten
  • Frieten en snacks
  • Vlees
  • Gevogelte
  • Vis en zeebanket
  • Vegetarisch en Vegan
  • Bijgerechten
  • Zoetigheid

Een complete maaltijd maken in de Airfryer, kan dat?

Nou en of! Je ziet het al aan de categorieën hierboven, er is zo ontzettend veel mogelijk! Van een zachtgekookt eitje bij je ontbijt tot Apple Crumble voor het dessert: je tovert het allemaal uit de heteluchtfriteuse. Ik zat al watertandend het kookboek door te bladeren toen mijn oog viel op een recept voor Kabeljauw in parmaham uit de Airfryer.  Ik had al in geen eeuwigheid meer kabeljauw gegeten, dus dit leek me een goed plan!

Het recept was gemakkelijk te volgen en het gerecht kwam er bijna zo uit als op de foto. 😋We combineerden het gerecht met parelcouscous en het smaakte heerlijk!

Inspiratie om te koken met de Airfryer

Je leest het, met dit kookboek heb je heel veel inspiratie om te koken met de Airfryer. Zo ontdek je vanzelf dat je er véél meer mee kunt maken dan alleen frietjes en snacks. Wij bakken ook regelmatig een moot zalm in de Airfryer. Of ik maak een snelle tosti.

Ook leuk: cadeau-inspiratie voor Airfryer-fans

Kookboek voor de Airfryer

Ben je benieuwd naar dit kookboek en wil je er ook lekker mee aan de slag? Je bestelt het eenvoudig via onderstaande afbeelding!

Wat is jouw favoriete gerecht uit de Airfryer?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

De reacties onder dit bericht zijn gesloten.