Heb je zin om een nieuwe hobby te beginnen, maar zoek je nog inspiratie? Denk dan eens aan een online cursus. Vanuit je luie stoel, bed of bank leer je alles over je nieuwe hobby. Van muziek tot bijenhouden en nog veel meer. Ik zet een aantal toffe online cursussen voor nieuwe hobby’s voor je op een rij!

Nieuwe hobby beginnen: zo doe je dat!

Je wilt naast je werk en je sociale activiteiten graag iets leuks gaan doen. Iets om te ontspannen, om ergens beter in te worden of gewoon omdat je zin hebt in iets leuks. Wat je beweegredenen ook zijn: er is ontzettend veel keuze om een nieuwe hobby te beginnen.

Online gitaar leren spelen

Een muziekinstrument bespelen is ontzettend leuk. Je leert elke les iets nieuws en je hoort direct het resultaat van je inspanningen. Als je geen zin of tijd hebt om de deur uit te gaan voor je muziekles, is het ideaal om dat online te doen. Het enige wat je nodig hebt voor deze cursus is een gitaar en de zin om iets nieuws te leren. In 78 lessen leer je stap voor stap hoe je de juiste snaar raakt!

Start hier met online gitaarlessen!  
Eerst even proeven? Claim hier 7 gratis gitaarlessen!

Online leren zingen

Zing je graag en wil je daar beter in worden. Wil je leren hoe je technisch goed zingt en leren hoe je perfecte noten raakt? Dan is online zangles een goed idee! Zeker als je een kleiner budget hebt of wanneer je niet makkelijk de deur uit kunt voor je nieuwe hobby.

Start hier met online zanglessen
Eerst uitproberen? Claim hier 7 gratis zanglessen!

Online yoga en meditatie

Wanneer je een druk leven hebt of je bijvoorbeeld veel piekert of stress hebt, kunnen yoga en meditatie je heel goed helpen om te ontspannen. Ik vind het zelf heerlijk om op bed of op de bank te liggen met een fijne meditatie. Daardoor kom ik helemaal tot rust! Zeker als ik dat ook nog op mijn spijkermatje doe. Yoga helpt je om je spieren soepel te houden, geeft je een sterkere houding en is ook nog eens goed voor een rustiger hoofd. Ontdek de rust met yoga en meditatie in een online club voor een klein bedrag per maand.

Gun jezelf rust en ontspanning met yoga en meditatie!
Probeer het eerst 14 dagen gratis!

Bouw je eigen website of start een blog

In 2015 begon ik voor de lol met mijn blog. Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en is mijn hobby onderdeel van mijn werk geworden. Nog steeds vind ik het heerlijk om te sleutelen aan m’n website, blogs te schrijven en om lekker creatief bezig te zijn. Weet je niet goed hoe je moet beginnen? Dan is een template voor je website een goed idee. Dit kun je stap voor stap vullen tot de website helemaal naar wens is. Daarna kan het schrijven beginnen!

Shop hier je WordPress-templates!

Volg een online kookcursus

Pizza bakken met een perfecte bodem, een smaakvolle pasta bereiden, zelf sushi maken? Wat je ook lekker vindt, in een online kookcursus leer je de fijne kneepjes van het kookvak. Ga all the way met een aanvullende wijncursus, zodat je ook precies weet welke wijnen bij welke ingrediënten passen!

Word een keukenprins(es) met deze kookcursussen

Nog meer inspiratie voor een nieuwe hobby

Online cursus voor nieuwe hobby

Hopelijk ben je geïnspireerd om een nieuwe hobby te beginnen! Ik ben benieuwd of je een van bovenstaande cursussen kiest om te starten. Laat het me vooral weten, dat vind ik leuk! De links in dit artikel zijn affiliatelinks. Dat betekent dat jij geen cent extra betaalt en dat ik een deel commissie ontvang. Zo hebben we er dus allebei iets aan: jij een nieuwe hobby en ik kan mijn website blijven onderhouden en nieuwe content maken!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.