Je kunt mij echt uittekenen in een relaxte outfit met sneakers eronder. Relaxed is trouwens een breed begrip: ik combineer sneakers met een joggingbroek, jeans, jurkje of rokje. Als het maar lekker zit. En dat is natuurlijk een van de grote voordelen van sneakers: het zijn net pantoffeltjes. In deze blog deel ik sneaker inspiratie voor de zomer met je én ik laat weer wat leuke outfits zien!

Sneaker inspiratie voor de zomer

Naast comfortabel zijn sneakers ook gewoon een allemansvriend. Je draagt ze casual onder jeans of joggers en een chique jurk krijgt een stoer randje door een paar mooie sneakers eronder. Qua kleur zijn de mogelijkheden ook eindeloos, waardoor je altijd wel een paar sneakers vindt dat bij je past. Zowel in de dames sneakers als in de heren sneakers zie ik deze zomer nog altijd veel wit en zachte kleuren, maar ook fellere kleuren komen voorbij! Ook is de dad sneaker er weer, maar dan iets subtieler dan de grovere varianten van een paar jaar terug.

Mijn nieuwe sneakers van Mercer Amsterdam

Ik mocht shoppen bij Omoda en koos voor mezelf een paar sneakers van Mercer Amsterdam. Dit Nederlandse merk maakt sneakers van gerecycled plastic. Dit Nederlandse merk richt zich op duurzame kleding en schoenen. Mijn oog viel op het model The Re-run silver. Een stoere sneaker, die me doet denken aan de hardloopschoenen die ik ooit kocht en nooit droeg. Dit model is licht van gewicht, zit heel comfortabel en heeft stoere uitstraling.

Sneaker inspiratie voor de zomer - Mercer The Re-run Omoda bregblogt.nl

Outfits met zomerse sneakers

Zo’n paar schoenen op bed is natuurlijk leuk, maar nog liever zie je hoe je deze sneakers kan combineren! Daarom heb ik de afgelopen tijd wat outfits gefotografeerd. Je ziet hieronder dat je deze sneaker echt op veel verschillende manieren kunt dragen en zo steeds weer een andere look creëert! Toevallig heb ik op al deze foto’s een broek of jumpsuit aan, maar deze sneakers staan ook superleuk onder een rokje of jurkje!

Bekijk toffe combinaties met witte sneakers!

Sneaker inspiratie voor mannen

Mijn lieftallige echtgenoot had geluk, ook hij kreeg een paar sneakers. Ik bestelde voor hem de New Balance 574. Dit klassieke model is zijn favoriet, dus dat was een makkelijke keuze. Hij koos voor donkerblauwe met een wit logo. Deze tijdloze sneaker past overal bij en kan je bijvoorbeeld ook prima naar kantoor dragen. Hieronder heb ik een collage gemaakt van deze en andere toffe sneakers voor de zomer!

Hopelijk heb je weer volop nieuwe inspiratie voor toffe sneakers voor de zomer. Alle sneakers uit deze post zijn verkrijgbaar bij Omoda!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.