Shoppen voor je huis is altijd leuk, tenminste, dat vind ik! Nu we al dik een jaar aan het verbouwen zijn, komen we eindelijk op het leukste deel: de inrichting en afstyling. Daarvoor gaan we het liefst naar Woonboulevard Heerlen, waar ook een deel van de meubels vandaan komt. Ik deel een aantal van mijn favoriete winkels en vertel alles over dit shopwalhalla in Zuid-Limburg!

Shoppen op de Woonboulevard in Heerlen

Heerlen is voor ons nog geen 20 minuten rijden en daarmee een prima bestemming voor wat shoppen. Bijkomend voordeel: je parkeert er gratis, dus dat betekent meer shopbuget. 😉 Met meer dan 50 winkels zit er altijd wel een winkel bij die past bij je smaak, wensen en budget. Verdeeld over 3 woonpleinen met ruime parkeerplaatsen voor de deur, kun je je hier zo een dag vermaken.

Alles voor je huis onder één dak

Van tuincentrum tot keukenspeciaalzaak, van meubelwinkel tot sanitairspecalist: je vindt werkelijk alles op het gebied van wonen hier. Zelfs een dierenwinkel en grote Zweedse meubelgigant ontbreken niet. In de aanloop naar onze verbouwing hebben we menig winkel bezocht om inspiratie op te doen en later om daadwerkelijk knopen door te hakken en meubels te bestellen. Zeker voor grote aankopen als een eettafel en stoelen vind ik het belangrijk om het in het echt te zien. Is de zithoogte goed? Hoe is de kwaliteit? Dat zie je toch het beste in een fysieke winkel.

Mijn favoriete winkels op Woonboulevard Heerlen

Tijdens mijn zwangerschap kwamen we regelmatig bij Babypark en Prénatal, om kinderwagens te bekijken en te testen om allerlei spulletjes voor de kinderkamer te halen. Toen onze zoon groter werd, kwamen we vaak bij Ikea. Oké, ook al voor we ouders waren en nu nog steeds regelmatig. Met name voor kasten en keukenspullen vind ik dat een hele fijne winkel.

Voor woonaccessoires en gordijnen ga ik graag naar Kwantum en Leenbakker. Al slaag ik voor accessoires ook goed bij Trendhopper. Onze nieuwe eethoek hebben we gekocht bij Goossens. Grappig weetje: ik dacht dat het een hele chique winkel was, maar toen we met onze -toen nog puppy – Gijs binnenkwamen, mocht hij er gewoon rondlopen en had hij er in één klap een complete fanclub bij onder het personeel. 😂 Voor de vloer zijn we goed geslaagd bij Carpetright. En tot slot: voor dierenspullen is Pet’s Place een favoriet adres.

Dit is nog maar een kleine greep uit alle winkels, in totaal zijn het er meer dan 50! Wat ik vooral fijn vind is het gratis parkeren, dat je heel veel winkels bij elkaar hebt (en dus niet tig locaties af hoeft te gaan) en dat je er vanuit Maastricht zo bent.

Waar ga jij het liefst shoppen voor meubels, accessoires en andere spullen voor je huis en tuin?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.