Sinds een paar jaar zijn ze niet meer weg te denken: jumpsuits! Met één kledingstuk zie je er meteen uit om door een ringetje te halen. In de zomer kies je voor een korte jumpsuit, ook wel een playsuit en in de winter is er volop keuze uit exemplaren met lange pijpen en lange mouwen. Ik draag zelf graag jumpsuits en laat je de leukste exemplaren voor het najaar zien!

Jumpsuits voor het najaar

Als de temperatuur daalt, is warmte de eerste prioriteit in je kleding. Als het er dan ook nog eens leuk uitziet, sla je 2 vliegen in 1 klap. Het enige minpuntje van een jumpsuit is – vooral in de zomer – dat je halfnaakt op de wc zit, omdat je het hele geval naar beneden moet trekken. Maar ach, dat valt in het niet bij de toffe looks die je ermee kunt creëren.

Hoe combineer je een jumpsuit?

Het leuke van een jumpsuit is dat je het op verschillende manieren kunt dragen en stylen. Chique met pumps eronder en een blazer erover, klaar voor een feestje met een glitterjasje of glitter accessoires. En ga je liever voor casual? Dan maakt een paar goede sneakers, bijvoorbeeld van Nubikk, je outfit compleet!

Als je de broekspijpen van je jumpsuit een stukje oprolt, creëer je optisch langere benen. Ook een (strik)ceintuur in je taille helpt om optisch een mooi silhouet te maken.

Soms heeft je jumpsuit eigenlijk niks extra’s nodig, zeker niet als je kiest voor een opvallende print of een bijzondere stof, zoals zijde of (nep)leer. Een ding is zeker: als je je 100% geweldig voelt in je jumpsuit, straal je dat ook uit. Dus rock it, baby!

Voorbeelden van stijlvolle jumpsuits voor het najaar

Shop de leukste jumpsuits bij Omoda

Een van de winkels waar ik goed slaag voor kleding en schoenen is Omoda. De fysieke winkels hebben het Limburgse land nog niet bereikt, dus altijd als ik in Zeeland ben of bij mijn moeder in Dordrecht wip ik even binnen. En in de webshop is er gelukkig ook genoeg te shoppen! Bovenstaande jumpsuits vind je allemaal bij Omoda. De collectie wisselt elk seizoen, dus ga zeker regelmatig even kijken.

Draag jij graag jumpsuits?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.