Het is de ideale combinatie: lekker met een drankje op het terras, met een speeltuin voor je kind(eren) voor je neus. Ik zet de leukste restaurants met speeltuin in Zuid-Limburg voor je op een rijtje!

Restaurants met speeltuin in Zuid-Limburg

Ik vind het een ideale combinatie: een terras of restaurant met speeltuin. De volwassenen kunnen (bij)kletsen en kinderen vermaken zich in de speeltuin. Ik spreek regelmatig af in een restaurant met speeltuin, zodat het voor zowel ouders als kinderen een leuk uitstapje is!

Bie de Groeve – Meerssen

Dit is een van onze favorieten. Op Camping ‘t Geuldal ligt een grote speeltuin en een gezellige brasserie. Aan de rand van Meerssen, vlakbij Maastricht en natuurgebied De Dellen. Op de menukaart staan lekkere (streek)gerechten en er is een aparte kinderkaart.

Gemeentebroek 15, Meerssen
Website

De Nachtegaal – Meerssen

Vlak bij Bie de Groeve ligt Uitspanning de Nachtegaal. Een knusse plek om lekker te lunchen, eten en borrelen. Buiten ligt een fijne speeltuin en er zijn verschillende dieren. Op de kaart vind je lekkere gerechten, speciaalbieren en wijnen.

Gemeentebroek 6, Meerssen
Website

Villa Kanjel – Maastricht

Deze statige villa is tegenwoordig een plek voor jong en oud. Terwijl je geniet van de lekkere gerechten op het terras, vermaken de kinderen zich op de buitenspeelplaats. Goed bereikbaar vanaf station Maastricht-Noord.

Meerssenerweg 1, Maastricht
Website

De Dwaze Herder – Maastricht – Gronsveld

Hier kan je zowel binnen als buiten lekker spelen. De binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Er zijn ook dieren, een grote buitenspeeltuin en in de winter is er een ijsbaan.

Slakweg 5, Maastricht
Website

Windraak 31 – Sittard

Fijne plek aan de rand van Sittard, waar je kan ontbijten, lunchen en dineren. Ook voor een high tea zit je hier goed! MEt een fijne speeltuin, zodat de kids zich ook vermaken!

Windraak 31, Sittard
Website

Blotevoetenhut – Brunssum

Bij het Blotevoetenpark in Brunssum kan je heerlijk lunchen in de Blotevoetenhut. Volop keuze uit gezonde gerechten, met oog voor bio- en gezonde ingrediënten. Er staat een speeltoestel waar de kinderen zich kunnen uitleven. Check hier mijn verslag van het Schutterspark met foto’s van onze lunch in de Blotevoetenhut.

Ganzepool 9a, Brunssum
Website

Herberg de Bernardushoeve – Voerendaal

Een speeltuin met een waanzinnig uitzicht, dat kom je niet vaak tegen. Bij de Bernardushoeve zit je heerlijk te genieten van het uitzicht op de Limburgse heuvels, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Fijne menukaart, knusse plek!

Mingersborg 20-22, Voerendaal
Website

De Biesenhof – Geleen

Deze veelzijdige locatie heeft alles: een groot restaurant, een zonnig terras en een speeltuin. Er vinden vaak bruiloften en andere feesten plaats. Mooie gerechten op de kaart en voldoende parkeerplek.

Biesenweg 1, Geleen
Website

De Zeute Aardbei – Noorbeek

Aardbeien: wie houdt er niet van? Wij in ieder geval wel! Bij De Zeute Aardbei vind je allerlei gerechten met, je raadt het al, aardbeien. Heerlijke plek voor een lunch of borreltje, terwijl je kind(eren) spelen in de speeltuin.

Provinciale weg 5A, Noorbeek
Website

Restaurants met speeltuin in Zuid-Limburg

Hopelijk zit er iets leuks bij en geniet jij binnenkort ook bij een van deze restaurants met speeltuin in Zuid-Limburg! Deel deze blog gerust met je vrienden. ❤

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.