Voor veel ouders is de zomervakantie hard werken. Zes weken lang een of meerdere kinderen thuis, een vakantie naar een zonnig oord of in ons eigen land, werk en opvang combineren: er komt nogal wat bij kijken. Dan is het extra fijn om na de zomer even tijd voor jullie zelf te plannen met een nachtje weg! 

Nachtje weg aan zee

Even niet zorgen, regelen, entertainen en taxichauffeur spelen, maar lekker samen genieten van ontspanning, heerlijk eten en elkaars gezelschap. Als ik er écht even tussenuit wil, kies ik het liefst voor een hotel aan zee. De zeewind heeft toch een magische uitwerking en ik word er altijd direct rustig van. Hoewel ik dol ben op het mooie Limburgse land waar wij wonen, blijft de zee me toch aantrekken. Het liefst gaan we naar Zeeland, daar is het zo lekker rustig en uitgestrekt.

Inspiratie voor een nachtje weg aan zee

De Nederlandse kust is lang, dus er is nogal wat keuze als het gaat om een nachtje weg aan zee. Ga je voor de rust van de Waddeneilanden, het bruisende strand rondom Zandvoort en Bloemendaal of kies je voor de Zeeuwse kust? Het voordeel van een uitgestrekte kust, is dat je altijd wel een mooie hotel aan zee aanbieding vindt! Want, laten we wel wezen, zo’n zomervakantie kost vaak ook genoeg. En dan is het fijn als je voor een mooie prijs lekker kan genieten van een weekendje weg.

Geniet van extra romantiek

Je kan je weekend helemaal compleet maken met wat fijne activiteiten. Deze maken van het weekendje weg een onvergetelijke ervaring. Het is extra leuk om te kiezen voor activiteiten die je normaal met het hele gezin niet zou ondernemen. Denk aan:

  • Een musical bezoeken
  • Een wellnessarrangement
  • Een luxe diner in een goed restaurant
  • Een vragenspel voor mooie gesprekken

Weekendje weg dat 100% bij je past

Ga vooral lekker doen wat bij jullie past en geniet daarvan. Quality time samen is zo belangrijk om de batterij weer op te laden en om even op adem te komen na een drukke periode. Opstaan zonder wekker, uitgebreid ontbijten, vroeg in bed kruipen met een film en lekkere snacks: ook dat zijn allemaal ingrediënten voor een lekker nachtje weg. Ik verheug me erop om dit najaar weer eens een weekendje weg te gaan met mijn lief, zodra al het stof van onze verbouwing is neergedaald.

Voor je naar huis terugrijdt maak je nog een lekkere strandwandeling voor wat extra vitamine Zee en ik weet zeker dat je er weer helemaal tegenaan kunt!

Wat is jouw favoriete bestemming voor een nachtje weg?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.