In de zomervakantie is het tijd om uit te rusten. Na een druk jaar vol werk, verplichtingen en sociale activiteiten ben je toe aan wat quality time met je lief. Wat dacht je van romantisch overnachten bij Thermae 2000, midden tussen de groene heuvels?

Romantisch overnachten bij Thermae 2000

Als je er even lekker tussenuit wilt met je partner is een compleet verzorgd hotelarrangement altijd een goed idee! Je hoeft alleen je koffer in te pakken en voor de rest vooral te genieten. Bij Thermae 2000 zijn er verschillende mogelijkheden voor het overnachten, bijvoorbeeld een romantisch hotelarrangement.

Ontspannen tussen de groene heuvels in Zuid-Limburg

De combinatie van een luxe hotel, een groene omgeving en de wellness maken van Thermae 2000 een perfecte plek voor een romantisch uitje met je partner. Bij mooi weer zit je heerlijk op een van de terrassen of op een ligbed in de ruime groene weide. Ontspan in de thermale baden waarvan het water rechtstreeks van de bron komt. En dan zijn er nog de sauna’s, 9 stuks in totaal! Ook zijn er 2 stoombaden. De sauna’s zijn zowel binnen als buiten. Als je het fijn vindt kun je door de dag heen een opgieting bijwonen. Ik kom zelf al jaren bij Thermae 2000 en het blijft steeds weer een relaxte plek om lekker bij te tanken.

Eat, chill, sleep, repeat

Tijdens je romantische verblijf in Thermae 2000 word je heerlijk in de watten gelegd. Je begint je dag met een uitgebreid ontbijt, waarna het tijd is om te genieten van de wellness. Samen mogen jullie genieten van ontspannende lichaamsbehandeling. Zijn jullie helemaal relaxed na een dag in de wellness? Dan is het tijd om je op te frissen op de hotelkamer. Er wacht namelijk ‘s avonds nog een heerlijk driegangendiner in restaurant Pure! En daarna heerlijk slapen. Of je wandelt nog even de Cauberg af en ploft neer op een terrasje in Valkenburg.

De voordelen van een romantisch nachtje weg in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is echt een stukje buitenland in Nederland. Ik woon hier al sinds 1999 en blijf me nog steeds verwonderen over de mooie, groene omgeving. Het is zo rustgevend om hier rond te wandelen of ergens lekker neer te strijken en te genieten van het uitzicht. De voordelen van een tripje naar Zuid-Limburg op een rij:

  • Vakantiegevoel in eigen land
  • Prachtige, groene omgeving
  • Relaxte sfeer
  • Leuke steden als Maastricht en Aken in de buurt
  • Totale ontspanning in de wellness

Lees ook: 9 redenen waarom heerlijk is om in Zuid-Limburg te wonen!

Trakteer jezelf op een romantisch nachtje weg

Na alle drukke maanden is het nu tijd om jezelf te trakteren op een heerlijk nachtje weg met je lief. Laat jullie lekker in de watten leggen en geniet van elkaar, de rust en de mooie omgeving. Ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt! Oh ja voor de wijnliefhebbers nog een leuke tip: Thermae 2000 heeft ook een wijnbad. Deze Vino Therapy is een unieke ervaring, waarbij je ontspant in een bad van druivenpulp van Wijngaard St. Martinus met rozenblaadjes en calendula. Als dat niet romantisch genieten is…

Ga jij graag naar de wellness?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.