In 2021 overleed bestsellerauteur Lucinda Riley. Ze is wereldwijd bekend geworden door de Zeven Zussen en schreef daarnaast nog een aantal losse romans. In 2006 schreef ze ook een thriller, die ze nooit uitbracht. Dit was ze wel van plan, maar helaas is dat er niet meer van gekomen toen ze nog leefde. Haar familie heeft daarom De geheimen van de kostschool alsnog uitgebracht. Dit keer geen roman, maar een spannende thriller geschreven door Lucinda Riley!

De geheimen van de kostschool – Lucinda Riley

Op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk wordt een leerling dood aangetroffen. De schokkende gebeurtenis is volgens het schoolhoofd een tragisch ongeval, maar de politie is daar niet zo zeker van. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet en probeert door te dringen in de gesloten wereld van de kostschool. Maar al snel nemen de gebeurtenissen een verontrustende wending, en blijkt er veel meer aan de hand dan een noodlottig ongeval.

Jazz komt steeds meer te weten over de docenten, leerlingen en oud-leerlingen van de school, maar als een van de verdachten vermist wordt en er in de kelder een gruwelijke ontdekking gedaan wordt, weet Jazz dat ze snel moet handelen. De kostschool verbergt geheimen die duisterder zijn dan Jazz ooit had kunnen vermoeden…

Lees ook: De Zeven Zussen – Lucinda Riley

Wat vond ik ervan?

Ken je dat gevoel van een lekker snoepje of chocolaatje waar je enorm van geniet, dat je extra langzaam eet? En dat je dan toch  zo verslingerd raakt dat je het in één keer opeet? Nou, dat gevoel gaf dit boek me. Ik wilde aan de ene kant als een sneltrein doorlezen en aan de andere kant extra genieten van iedere pagina. Het verhaal zit ontzettend goed in elkaar en is een feestje om te lezen. Een echte whodunnit, een detective waarin je hoofd overuren draait om alle puzzelstukjes met elkaar te verbinden. Pas tegen het einde werd duidelijk hoe het zat en tot die tijd zat ik op een totaal ander spoor. En daar hou ik dus van: geen voorspelbaarheid en lekker veel verhaallijnen die vraagtekens oproepen. Van begin tot eind heb ik genoten. Toen ik in de laatste 40 pagina’s belandde vroeg mijn man: “Schat, wat lees je toch? Je zit er helemaal in.” Toen ik hem over het boek vertelde liet hij me gauw weer, zodat ik in alle rust de ontknoping kon ontrafelen.

Alle Nederlandstalige boeken van Lucinda Riley op een rij!

Bestel De geheimen van de kostschool – Lucinda Riley hier:

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.