In juli 2021 bracht Wendy Brokers de Kobo Exclusive Eindeloos-serie uit. In deze meeslepende feelgood-serie maak je kennis met Jay en Tess en later ook hun vrienden en familie. Vandaag mag ik namens Wendy een toffe primeur delen: Deel 4 is vanaf nu te pre-orderen als e-book! Ik vertel je er alles over, want ik had de eer al om het boek te lezen!

De Eindeloos-serie van Wendy Brokers

Tess komt uit een welgestelde familie en op haar eerste schooldag op haar nieuwe middelbare school wordt ze als een magneet naar de knappe, stoere Jay getrokken. Alles aan hem schreeuwt problemen, maar de liefde is sterker. In deel 1 en 2 volg je de liefde van Jay en Tess, terwijl ze met vallen en opstaan ontdekken hoe hun leven samen zal zijn.

In deel 3 draait het om Jays beste vriend Wessel en Tess’ zus Lotte. Een onmogelijke combinatie, op het eerste gezicht. Al gauw blijkt dat beiden een heel ander verhaal te vertellen hebben…

Lees hier alle recensies van deel 1 t/m 3 van de Eindeloos-serie

Eindeloos deel 4: Niet zonder liefde – Wendy Brokers

Na 3 delen – die ik achter elkaar uitlas – kon ik niet wachten op deel 4. Toch moest ik nog geduld hebben, want Wendy schreef ‘tussendoor’ nog Vertrouwen of Verliezen. Afgelopen voorjaar was het zover en kreeg ik van Wendy het manuscript van Niet zonder liefde toegestuurd. Ik mocht mijn professionele tekstschrijverspet afzetten en genieten van het verhaal…en dat lukte!

Eerst even wat over de inhoud van deel 4:

Irritant. Onvolwassen. Arrogant. Onuitstaanbaar. Dat is wat Guusje van haar ex-zwager vindt. De aantrekkingskracht die ze vijf jaar geleden al voelde moet ze gewoon negeren, want Luuk zal nooit relatiemateriaal zijn. En daarbij komt dat ze weigert zich voor de zoveelste keer in haar leven te laten kwetsen door een man.

Luuk leeft voor slechts één ding: muziek. Om zijn droom te realiseren kan hij zich door niets laten afleiden en al helemaal niet door Guusje. Toch blijkt het onmogelijk om uit haar buurt te blijven. Als zijn leven in een emotionele rollercoaster verandert en dit hem dwingt te kijken wie hij is en waarvoor hij staat, lijkt Guusje zijn enige redding. Maar wil hij dat wel?

Waarom je deel 4 van de Eindeloos-serie moet lezen

Nu ben ik wellicht een beetje bevooroordeeld omdat ik echt dol ben op Wendy’s boeken en schrijfstijl, maar ook deel 4 is weer een pareltje! Guusje is in de eerdere delen wel voorbij gekomen, maar niet in een hele grote rol. Met deel 4 is haar verhaal compleet en krijgt ze de aandacht die ze verdient.

Ook in dit deel schuwt Wendy de rauwe randjes niet. Guusje en Luuk hebben allebei het nodige meegemaakt en die bagage heeft een grote invloed op hun samenzijn. Gaandeweg ontdek je als lezer wat er precies allemaal gebeurd is. Met dit vierde deel is de Eindeloos-serie van Wendy Brokers wat mij betreft helemaal rond! Zonder al te veel te verklappen: ik zou tissues bij de hand houden, want tijdens de ontknoping in de Ziggo Dome hield ik het niet droog…

Info over de Eindeloos-serie van Wendy Brokers

Niet zonder liefde is vanaf nu te pre-orderen als e-book, vanaf 30 juni is het te lezen. Het audiobook verschijnt 2 weken later op 14 juli 2022. Voor de liefhebbers van papieren boeken heb ik ook goed nieuws! De paperbacks van deel 1 t/m 3 zijn al verkrijgbaar en die van deel 4 verschijnt in december 2022. Meer info en bestellen? Klik op de afbeeldingen hieronder!

Deel 4 is vanaf 16 juni 2022 te pre-orderen en vanaf 30 juni te lezen via Kobo Plus en te koop bij Bol.com.Zodra de link beschikbaar is, plaats ik die hier.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.