Muziek, liefde en humor in één boek: I love it! Kristie Raaijmakers maakt niet zomaar een debuut, ze knalt de feelgood-wereld in met een vierdelige serie: Rock & Flirt. Ik ontving deel 1 van Harper Collins en vertel je graag wat ik ervan vind!

Rock & Flirt – Kristie Raaijmakers

Rock & Flirt is een heerlijke vierdelige feelgoodserie die bol staat van muziek, romantiek en vriendschap. Compleet van de wijs is het eerste deel. Are you ready to rock?

Fleur fladdert door het leven: ze struint concerten en festivals af, zingt regelmatig op feesten en partijen en flirt er lustig op los. Niet voor niets staat ze bekend als ‘Fleur Flirt’. Haar dagelijkse leven is alleen wat saai: ze werkt al jaren voor dezelfde vreselijke bazin en haar relaties lijken een maximale houdbaarheidsdatum van een paar maanden te hebben. Kortom, Fleur Flirt is toe aan verandering.

Ze is dan ook dolblij als ze de kans krijgt om mee te doen aan Utrecht on Stage, hét evenement voor jong muzikaal talent. Het enige nadeel is dat ze een duet moet zingen met de mannen van de up-and-coming rockband Misty Figures. Vanaf het eerste moment dat hij haar op een feestje tegen het lijf loopt, lijkt de arrogante leadzanger Jeff een hekel te hebben aan Fleur. Gelukkig heeft ze wel een fijne klik met Johan, de charmante drummer. Maar hoe komt het toch dat Jeff zo anders lijkt als hij begint te zingen? En waarom raakt Fleur daar zo van in de war?

Meer lezen: Fijne feelgood van Nederlandse auteurs!

Dit vind ik van Rock & Flirt deel 1: Compleet van de wijs

Wat een heerlijk boek! De insteek rond het Utrecht on Stage concert vond ik ontzettend leuk en origineel. Ik ben echt een sucker voor feelgood waarbij ik het gevoel heb dat ik er met mijn neus bovenop sta en waar ik nieuwe vrienden maak. Ook al bestaan ze helemaal niet echt. Want dat betekent dat de auteur de juiste snaar raakt en personages zodanig neerzet, dat ze tot leven komen. Ik vind het waanzinnig knap dat Kristie dit in haar debuut meteen voor elkaar krijgt. Fleur haar worstelingen en gedachten zijn herkenbaar en ook al had ik al vrij snel door wie Jeff was, het mocht de pret niet drukken. Er gebeurt zo veel en zit zo veel positiviteit in het verhaal, dat je het amper kunt wegleggen. Ik kan niet wachten op de volgende delen uit de reeks die in de loop van 2022 en 2023 verschijnen.

Wie is jouw favoriete feelgood-auteur?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.