Een bruiloft is het moment om lekker uit te pakken en jezelf in een mooie outfit te hullen waarin je kan stralen. Natuurlijk is het bruidspaar het middelpunt, maar je mag zelf echt wel iets moois aantrekken. Ik deel inspiratie voor een outfit voor een bruiloft met gouden details.

Bruiloft outfit met gouden details

Goud geeft direct een chique uitstraling aan je outfit én je kunt het overal mee combineren. Ik ontving van Omoda onlangs hele mooie gouden sandaaltjes, die ik als basis gebruik voor de inspiratie in dit artikel. Ga voor een zwierige jurk met een print, een mooie rok of een stoere jumpsuit of broekpak. Belangrijk is dat je je lekker voelt in je outfit, zodat je straalt. Niets zo vervelend als helemaal opgedoft zijn en je daar heel erg opgelaten of ongemakkelijk bij voelen. Dus kies voor items die je blij maken.

Inspiratie voor outfit voor een bruiloft

Welke kleding je precies aantrekt naar een bruiloft hangt van een aantal factoren af:

  • De dresscode
  • Jouw eigen smaak
  • Je budget
  • Het weer

Het bruidspaar kiest vaak een dresscode, zodat niet alleen de locatie en zijzelf er prachtig uitzien, maar dat ook de gasten extra hun best doen. Hoewel een joggingbroek heerlijk zit, is het niet helemaal de look voor een feestelijke bruiloft. Jouw eigen smaak en budget spelen ook een rol: wil je nieuwe kleding kopen of kies je een outfit uit je eigen kledingkast? En tot slot is het weer natuurlijk belangrijk. Is het zomers warm, dan is een zwarte jumpsuit met lange mouwen misschien niet zo’n strak plan. En als het herfstachtig en nat is, kies je liever voor wat meer laagjes.

Hieronder zet ik wat inspiratie op een rij, waarmee je een toffe outfit voor een bruiloft samenstelt, met gouden details om het af te maken.

Meer lezen: Onze bourgondische bruiloft in Zuid-Limburg

Moodboard voor bruiloft inspiratie met gouden details

Hopelijk ben je nu geïnspireerd om een mooie outfit voor een bruiloft samen te stellen! Maak ook van de voorbereidingen een feestje, zodat je op de dag zelf relaxed kunt stralen en genieten!

Welke outfit zou jij kiezen uit dit moodboard?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.