Twee keer per jaar presenteert Protest de nieuwe collectie. Ook in het voorjaar van 2022 is het weer een feestje! Ik laat je graag wat toffe items uit de nieuwe collectie zien, zowel voor heren, dames als kinderen. Relaxte kleding die perfect is voor de zomervakantie en een dag aan het strand! En: ik heb weer een fijne kortingscode van Protest voor je!

De SS22 collectie van Protest

Ook dit jaar heb je weer volop keuze in kleding, maar ook voor heren zwembroeken, een mooi dames badpak en hippe Protest bikini’s zit je helemaal goed. Die laatste 2 zijn voor mij helaas niet weggelegd, omdat ik niet de standaar-maten pas. Dat vind ik stiekem heel jammer, want kijk dan hoe leuk de bikini’s en badpakken dit seizoen zijn!

Zomerse outfits van goede kwaliteit

In de zomer draag ik zelf het liefst luchtige kleding, zoals een short met een T-shirt, een lange rok of een zwierige jurk. Daarvoor ben je bij Protest ook op de goede plek. De kleding is van uitstekende kwaliteit, ik heb al jaren verschillende items in mijn kast liggen, zoals fijne hoodies die ik graag op de camping draag.

Ook genoeg toffe zomer items voor mannen en kids!

Als je dan toch gaat shoppen, kan je net zo goed voor het hele gezin aan de slag. Protest heeft ook een uitgebreide heren- en kindercollectie. Ik heb al eerder mooie zwemkleding geshopt voor mijn mannen. Dat is inmiddels 2 jaar geleden en alles ziet er nog steeds heel goed uit, na vaak wassen en zwemmen. Uit de SS22 collectie mocht Etienne dit keer shoppen en hij koos verschillende T-shirts en polo’s uit. Kan hij er weer de hele zomer tegenaan!

Sportief en casual voor iedereen

Goede kwaliteit en een fijne pasvorm typeren de kleding van Protest. De basis is kleding voor watersporters in de zomer en wintersporters in de winter. De combinatie van functioneel en een mooi design maakt de kleding ook geschikt als je helemaal niet sportief bezig wilt zijn! Extra leuk om te weten: Protest is een Nederlands merk dat in 1993 werd opgericht. Je shopt dus niet alleen goede kwaliteit, maar ook nog eens items uit ons eigen mooie land!

Kortingscode voor de zomercollectie van Protest!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook toffe items shoppen bij Protest? Met de kortingscode bregblogt10 krijg je nu 10% korting op de gehele collectie! Deze kortingscode is geldig tot en met 31-10-2022.

Wat vind jij het tofste item uit deze blog?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.