Ben je toe aan een vakantie buiten Nederland tijdens de meivakantie? En wil je leuke dingen doen met je gezin? Dan is een vakantie naar Billund in Denemarken een goed idee! Breng een bezoek aan GIVSKUD ZOO en LEGOLAND® en beleef een onvergetelijke vakantie!

Vakantie naar GIVSKUD ZOO en LEGOLAND® in de meivakantie

Na 2 jaar vol beperkingen kan ik me goed voorstellen dat je reiskriebels weer flink aanwezig zijn. Nu denk je misschien: Denemarken, dat is echt heel ver weg! Maar dat valt dus reuze mee! Je vliegt in 50 minuten met KLM van Schiphol naar Billund. Dat is dus met kleinere kinderen ook heel goed te doen! Ga je liever met de auto? Dan is het iets meer dan 700 kilometer. In ongeveer 8 uur ben je er vanuit Utrecht. Vanaf LEGOLAND® Billund Resort ben je in 20 minuten in GIVSKUD ZOO en daar vertel ik je in dit artikel graag ook meer over.

GIVSKUD ZOO en LEGOLAND In Denemarken

© GIVSKUD ZOO

Safari, dino’s en meer in GIVSKUD ZOO

Deze dierentuin ligt vlak bij LEGOLAND en is véél meer dan een dierentuin alleen. Wandel door de dierentuin en ontmoet de kamelen, wolven en olifanten. Liever meer avontuur? Ga dan op safari met je eigen auto of de safaribus! Waan je in Afrika en geniet van de wilde dieren die rond je auto lopen.

Heb je na de dierentuin en de safari nog niet genoeg gezien? Dan is een bezoekje aan het dinopark zeker een aanrader. Wij hebben hier in huis een grote dinofan, die hier echt heel blij van zou worden! Elke dag hoor ik uit zijn mond wel verhalen over dino’s. Met meer dan 50 levensechte dinosaurussen verspreid door het park kan de dinoliefhebber hier dus volop genieten!

GIVSKUD ZOO en LEGOLAND In Denemarken bregblogt.nl

© Dinopark in GIVSKUD ZOO

De dag beginnen met de dieren

In de meivakantie kun je samen met de dieren de dag beginnen. De Wake Up Zoo begint om 8.15 uur en je krijgt een bijzondere rondleiding van 90 minuten langs de verblijven. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Je kunt speciale tickets voor de Wake Up Zoo kopen, waarmee je ook de hele dag toegang tot het park hebt.

GIVSKUD ZOO en LEGOLAND In Denemarken bregblogt.nl© Wake Up Zoo in GIVSKUD ZOO

Combineer LEGOLAND en GIVSKUD ZOO

Ik vertelde al dat LEGOLAND en GIVSKUD ZOO dicht bij elkaar liggen. Voor de meivakantie is dit een perfecte combinatie. Je vliegt naar Billund en logeert in het LEGOLAND Resort. Daar geniet je van al het moois dat de wereld van LEGOLAND je te bieden heeft. Naast dino’s is onze zoon ook groot fan van de bekende bouwblokjes. Een bezoek aan LEGOLAND staat dan ook al een tijdje op onze verlanglijst. Ik denk dat je hier zeker meer dan 1 dag zoet bent, er is ontzettend veel te doen:

  • Zoek het avontuur op in achtbaan de Dragon
  • Bewonder de mooiste bouwwerken in Miniland
  • Ga op safari tussen de wilde dieren in LEGO® SAFARI
  • Ontdek de wondere LEGO® NINJAGO® World
  • Kleintjes kunnen lekker spelen in DUPLO® Land

GIVSKUD ZOO en LEGOLAND In Denemarken bregblogt.nl© Miniland in LEGOLAND

Overnachten in LEGOLAND Billund Resort

Ik zei het al, aan één dag heb je waarschijnlijk niet genoeg. Daarom is het slim om lekker een paar dagen of de hele meivakantie te genieten in Billund. Je hebt verschillende mogelijkheden om te overnachten. Denk aan vakantieparken, hotel LEGOLAND® of LEGOLAND® Castle Hotel. Ook is er een camping in de buurt, handig als je met de caravan of tent wilt gaan. Zo kun je een accommodatie kiezen die past bij jouw persoonlijke wensen en je budget.

Unieke activiteiten met de Be Happy Pass

Verblijf je in één van de vele accommodaties van het LEGOLAND Billund Resort? Dan krijg je er gratis de Be Happy Pass bij. Deze pas is voor het hele gezin en geeft je toegang tot exclusieve activiteiten en speciale kortingen. 

GIVSKUD ZOO en LEGOLAND In Denemarken bregblogt.nl© World’s Tallest in LEGOLAND

Geniet van een onvergetelijke vakantie in LEGOLAND

Ik hoop dat we binnen een paar jaar onze zoon kunnen verrassen met een vakantie met TUI naar Denemarken en LEGOLAND en GIVSKUD ZOO in het bijzonder.  Als ik alle foto’s zo bekijk en lees wat er allemaal te doen is in de parken, kan het niet anders dan dat het een onvergetelijke vakantie wordt!

Wil je deze meivakantie naar LEGOLAND? Boek dan hier jouw vakantie! 

Meer info over Denemarken? Bezoek dan Visit Denmark!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Legoland is superleuk en als je wat ouder bent t lego house ook, die staat hier op de verlanglijst. En als uk wat ouder is dan gaan we zeker!!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.