Hieperdepiep, hoera! Mijn eigen webshop is geboren. Iets waarvan ik lange tijd riep: “Nee joh, dat is niks voor mij, te veel gedoe, te ingewikkeld.” Haha, grapje, want het blijkt superleuk te zijn! Ik vertel je graag wat ik verkoop en wat mijn plannen voor de toekomst zijn!

Mijn eigen webshop!

De webshop is gekoppeld aan mijn andere website, Bregje Boer Sprankelend Schrijfwerk. Deze website heb ik in 2021 op de schop genomen en toen hij bijna klaar was, besloot ik om er ook een webshop aan te koppelen. Dat kwam weer, omdat ik drukwerk had laten maken. Postkaarten en een werkboek. Die kaarten waren in de eerste instantie voor eigen gebruik, leuk om naar klanten te sturen.

Ik deelde wat setjes uit en peilde de reacties. Die waren overweldigend en heel positief. Toen dacht ik: ach, dan ga ik ze verkopen, waarom niet? Op Instagram deelde ik schoorvoetend mijn producten en binnen 24 uur verkocht ik mijn voorraad uit! In vliegende vaart kwam de website, 2 dozen vol nieuw drukwerk en een grote doos met vloeipapier, brievenbusdoosjes en stickers mijn kantoor binnen walsen. En nu is het zover, de website is live en ik ben beretrots!

DIRECT NAAR DE SHOP

Plannen voor de toekomst

Zoals je misschien wel weet heb ik inmiddels 2 korte verhalen uitgebracht. Je kunt ze hier gratis lezen. Nu vind ik het superleuk om cadeautjes uit te delen, maar ik wil ook wel geld verdienen. Dus ga ik in de toekomst nog meer verhalen schrijven, die je dan voor een klein bedrag kunt downloaden. Ook wil ik de kaartencollectie verder uitbreiden. Ik merk dat mijn creativiteit echt is aangewakkerd en dat voelt heerlijk! Heb jij een leuke suggestie voor sprankelende producten in mijn shop? Laat het me dan zeker weten!

Kom je een kijkje nemen en deel je dit bericht? Daar help je me enorm mee. ♥

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.