Vandaag is het 7 jaar geleden dat ik wakker werd en dacht: ik ga een blog beginnen en ik noem het Breg Blogt. De rest is geschiedenis zullen we maar zeggen. In deze blog blik ik terug op 7 jaar bloggen met wat leuke cijfers en weetjes én ik heb een cadeautje voor je!

7 jaar bloggen, de cijfers

In 7 jaar heb ik heel wat letters op het digitale papier gezet. In totaal zijn er, inclusief het artikel dat je nu leest, 1460 artikelen online gekomen. Holy macaroni! Meer dan 10.000 reacties kwamen op die artikelen. Ik heb veel lieve mensen leren kennen dankzij mijn blog en krijg nog regelmatig mailtjes naar aanleiding van (persoonlijke) artikelen. Ik vind het echt te gek dat ik met mijn ervaringen anderen kan inspireren en helpen.

Ga ik nog door?

In de afgelopen 7 jaar zijn er ook momenten geweest waarop ik dacht: wil ik dit nog doen? Als ik er dan een nachtje over sliep bleef het antwoord: ja. Inmiddels ben ik gegroeid als mens en als ondernemer en maak ik steeds makkelijker keuzes die bij me passen. Zo zette ik in december een auto-reply aan op mijn mail, waarin ik aangaf dat ik vanaf februari weer samenwerkingen aanneem. Dat geeft me rust en ruimte voor mijn andere werkzaamheden en het sterkt me om mijn eigen koers te varen. Jij merkt dit vooral door een afname in het aantal blogs. Ik wil dit jaar weer meer schrijven voor de lol, vanuit flow en dat kun je niet altijd sturen.

Soms denk ik ook: jeetje, ik word alleen maar ouder, moet ik dan wel blijven bloggen? Maar dan denk ik ook: mijn doelgroep groeit met me mee. Ik kan nu al niet wachten om over een paar jaar over de overgang te gaan schrijven haha! Maar laten we het eerst bij verbouwen, de caravan en onze gezinsuitbreiding laten, vind je ook niet?

Een cadeautje voor jou

Toen ik me gisteren realiseerde dat vandaag mijn blogverjaardag is, besloot ik spontaan om mijn plan om meer te schrijven in de praktijk te brengen. Ik pakte mijn laptop en schreef in één middag een kort verhaal. Al schrijvende voelde ik weer hoeveel plezier ik daaraan beleef. Ik hoop er dan ook nog veel meer van te mogen maken. En het leukste is: jij kunt dit verhaal nu gratis downloaden! Zie het als een cadeautje voor je vertrouwen, leuke reacties of gewoon het meelezen.

Op mijn eerste korte verhaal kreeg ik zo ontzettend veel lieve en fijne reacties, dat ik het gewoon nog een keer wilde doen. Het is een fijne feelgood, lekker om tussendoor te lezen. Omdat het zo’n last minute idee is, heb ik er dit keer geen fancy document van gemaakt, dus dat mag je me vergeven. Dat maak ik wel goed als ik later als ik groot ben bestsellers schrijf, goed?

Lou woont in Maastricht en geniet volop van haar leven. Ze heeft een date met de razendknappe Wouter en het klikt enorm. Dan gebeurt er iets waardoor haar hoop wankelt. Is Wouter wel echt zo leuk en betrouwbaar?

Download het verhaal hier in PDF

Ik wens je heel veel leesplezier, laat je me weten wat je ervan vindt?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Gefeliciteerd met zeven jaar bloggen! Ik ga ‘m downloaden en hoop ik iets sneller dan lezen dan je eerste verhaal;).

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.