Vroeger, toen ik nog een paardenmeisjes was (ja, echt!) wilde ik ze zo graag hebben: chelsea boots. Of, zoals ze ook genoemd werden: jodhpurs. Deze lage laarsjes herken je aan het elastiek aan de zijkant, de lage hak en het klassieke design. Ik laat je in deze blog 3 outfits met chelsea boots zien!

Outfits met chelsea boots

Mijn benen zijn vrij smal, waardoor ik niet altijd zomaar hoge of lage enkellaarsjes kan dragen. Hetzelfde geldt voor hoge laarzen, bij allebei ontstaat al snel een hoog gelaarsde kat-gehalte. Je snapt dus wel dat ik heel blij word van de terugkeer van de uitgebreide collectie chelsea boots die er momenteel te krijgen is. Toen ik van Omoda een paar schoenen mocht uitkiezen, wist ik al voor welk model ik zou gaan. De voorpret van nieuwe schoenen kopen is voor mij al een feestje. Struinen door het aanbod, een verlanglijstje vullen en uiteindelijk een keuze maken. Ik koos voor een paar chelsea boots van Notre V, in de kleur taupe. Een tijdloze kleur, die bij veel verschillende outfits past.

Chelsea boots voor verschillende outfits

Waarom de keuze voor chelsea boots?

  • Ze zijn tijdloos, waardoor ze lang in mijn kast kunnen blijven staan.
  • Ze passen mooi bij mijn smalle benen
  • Je kan ze werkelijk overal bij dragen: van broek tot rok, van jurkje tot jumpsuit
  • Ze hebben een lage hak, waardoor ik er uren op kan lopen

Alleen maar voordelen dus! Goed, genoeg gekletst, tijd om te laten zien welke outfits ik met mijn nieuwe laarsjes heb samengesteld!

Outfit 1: Chelsea boots met jeans en bombervestje

Hier draag ik een zwarte skinny jeans, een wit shirtje met broderie en een groen bombervestje. Mijn geruite jas maakt het setje compleet. Niet te netjes, maar toch gekleed!

Chelsea boots outfit casual bregblogt.nl

Outfit 2: Chelsea boots met kort rokje, gebreide trui en dikke panty

De tweede outfit is wat chiquer, maar door de trui nog steeds wel casual. Laten we het dus casual chic noemen. 🙂 Ik heb een hele tijd geen korte jurkjes en rokjes gedragen, want dat voelde te bloot. Tot ik deze zomer toch een kort rokje kocht en me er eigenlijk heel goed in voelde. Maandenlang zocht ik naar een mooi exemplaar voor de winter en vorige week vond ik er eentje! Perfecte lengte, mooi printje en fijne, winterse kleuren. Ik combineer het hier met een dikke panty en een okerkleurige gebreide trui van katoen.

Chelsea boots outfit kort rokje bregblogt.nl

Outfit 3: Chelsea boots met maxi jurk

De lange jurken zijn nog niet helemaal uit mijn kast verbannen, dus ook een mooie outfit met een lange jurk! Deze jurk is lekker lang en de leur van de laarsjes komt terug in de print. Lekker zwierig en toch casual!

Chelsea boots outfit maxi jurk bregblogt.nl

Welke outfit vind jij het leukste? Hoe zou jij dit model enkellaarsjes combineren?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Prachtige laarsjes!
    Outfit twee is denk ik mijn favoriet, maar ik heb eigenlijk keuzestress tussen twee en drie;).

    Trouwens: het probleem met smalle benen heb ik ook. Als je een goede schoenmaker in de buurt hebt, kan die dat keurig oplossen zonder dat je er iets van ziet.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.