Al een hele tijd dachten we erover na. Ik was in de eerste instantie enthousiaster dan Etienne  maar hé,  zo ging dat bij Lau ook. We zetten de voor-en nadelen op een rij, dachten nog eens na en hakten toen de knoop door: we krijgen gezinsuitbreiding!

Gezinsuitbreiding in huize Breg Blogt

Oh wat vinden we het spannend! Al weken zijn we ervan in de ban. Toen we de eerste beelden van de echo zagen, moest ik wel even slikken. Nu was het echt. Daarna was het wachten. Voor ons duurde het eeuwigheid, maar toen kwam eindelijk het verlossende berichtje.

Nog een paar weken geduld…

Eind januari is het eindelijk zo ver, dan mogen we ons nieuwste gezinslid mee naar huis nemen. Mee naar huis? Jazeker, hij woont tot die tijd nog in Zuid-Holland! Samen met zijn moeder en 4 zussen. Ho, wacht even Breg, leg uit?

Onze Gijs is geboren!

Eind januari komt onze lieve Gijs bij ons wonen! Een ruwharig teckeltje dat geboren is op 28 november en waar we nu al knetterverliefd op zijn.

We wilden graag een mannetje en hadden mazzel dat er precies 1 in het nestje zat. En dat we ook nog eens meteen verkocht waren. Via een lieve oud-collega kwamen we eerder dit jaar in contact met een fijne, goede en lieve fokker. Tot onze grote verrassing kwam er al eerder dan gehoopt een nestje en de rest is nu geschiedenis!

En nu is het dus wachten. Héél lang wachten. Na de kerst kunnen we hem hopelijk voor het eerst gaan knuffelen en vasthouden en een paar weken later mag hij mee naar het zuiden. Kan niet wachten!

Wat vinden de mannen ervan?

Laurens is ontzettend blij en praat de hele dag door over Gijs. Zelfs Etienne, die eerst nog even aan het idee moet wennen, komt meteen aangelopen als er nieuwe foto’s en filmpjes binnenkomen. We zijn klaar voor onze Gijs en kunnen niet wachten om hem aan je voor te stellen!

Heb jij huisdieren?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.