Spelletjes doen: ik kan er geen genoeg van krijgen! Zeker als het spelletjes zijn waarin er dingen geraden moeten worden of waarin je lekker competetief kan zijn. Van Megableu kreeg ik onlangs 2 nieuwe spellen: Tekenneus en Wijsneus. We hebben ze getest en ik vertel er graag meer over!

Tekenneus

Bij Tekenneus gaat het om motoriek en snelheid. Degene die tekent doet dat niet met zijn handen, maar met zijn neus. Je zet de gele bril op je hoofd en bevestigt de stift eraan. Vervolgens teken je – in spiegelbeeld – het voorwerp dat op je getrokken kaartje staat. Ik kan je vertellen: dit zorgt voor de nodige hilariteit! We hebben dit spel gespeeld met 4 volwassenen en 2 kids van 6 en 7. Voor de kleintjes was het tekenen soms nog een uitdaging, maar de pret die we hadden maakte dat weer helemaal goed!

Meer spellentips vind je hier!

Wijsneus

Bij Wijsneus draait het om kennis en snelheid. Iedereen kan meedoen, waardoor je goed bij de les moet blijven. Om de beurt gooi je met de gekleurde dobbelsteen om de categorie te bepalen. Vervolgens leest 1 persoon de hints voor. Als je het antwoord weet, mag je het roepen. Is het goed? Dan mag je met de genummerde dobbelsteen gooien en vooruit bewegen op het bord. Ik ben dol op dit soort spellen, omdat je er lekker fanatiek aan kan meedoen én ik met al die algemene kennis, die ik al die jaren heb verzameld, kan strooien! Hou je van competitie en weetjes? Dan heb je gegarandeerd een leuke avond dus met Wijsneus!

Veel speelplezier met Tekenneus en Wijsneus

Heb je nu zin in een leuke spelletjesavond? Bestel dan Tekenneus en Wijsneus: plezier gegarandeerd! Op Instagram geef ik deze week één exemplaar van Tekenneus weg! Klik hier voor mijn profiel!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.