Vroeger, oké heel lang geleden, op de middelbare school, was het echt not done als de randjes van je onderbroek zichtbaar waren onder je kleding. Ergens in de jaren ’90 werd de string dan ook razend populair. Maar om nu te zeggen dat het lekker zit? Mwah. Ik heb een alternatief gevonden dat niet zichtbaar is, lekker zit én ook nog eens duurzaam is: naadloos ondergoed!

Naadloos ondergoed: onzichtbaar en comfortabel

De string heb ik jaren geleden al het huis uit gebonjourd. Na een bevalling en alle bijkomende ongemakken en kwalen had ik weinig behoefte aan een stukje stof tussen mijn poezelige billetjes. Sterker nog: ik kan er echt niet tegen. Om nu niet altijd in grote oma-onderbroeken te lopen, zocht ik een fijn alternatief. (Die oma-onderbroeken zijn overigens nog steeds wel fantastisch, wat ‘de mensen’ er ook van vinden, maar dat terzijde.) Naadloos ondergoed is onzichtbaar onder je kleding én comfortabel: 2 vliegen in 1 klap dus!

Zoek je duurzaam naadloos ondergoed? Denk eens aan bamboe!

Duurzaamheid is een hot topic en daarom zie je steeds meer kleding van natuurlijke materialen. Bamboe is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel fijn om te dragen. Ik zet de voordelen van bamboe ondergoed voor je op een rijtje:

  • Zijdezacht & heerlijk fris
  • Thermo comfort
  • Antitranspirant
  • Antibacterieel

Klinkt goed, vind je ook niet? Voor mij persoonlijk is het comfort het allerbelangrijkste. Niets zo irritant als ondergoed dat niet op zijn plek blijft zitten. Dan kan je net zo goed een string aantrekken, is mijn filosofie. 😉

Naadloos ondergoed: echt onzichtbaar onder je kleding

Als je de juiste maat kiest, is naadloos ondergoed ook echt onzichtbaar onder je kleding. Het vormt zich naar je lichaam, waardoor je onder een strakke broek, legging of jurk geen lijnen ziet lopen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik voel me altijd een stuk zelfverzekerder als ik zeker weet dat mijn outfit het beste tot zijn recht komt. En als ik mijn ondergoed, kleding en sokken niet voel trekken of zitten, is dat alleen maar bevorderend voor mijn uitstraling en zelfvertrouwen.

Ik weet het al jaren: bye bye string, hallo naadloos ondergoed! (En de good old granny pants natuurlijk!)

Wat voor ondergoed draag jij het liefst?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.