Ieder jaar komt Protest met warme, comfortabele en mooie winter(sport)kleding, waar ik heel blij van word. Inmiddels is het hele gezin gehuld in ski-jassen van dit merk, liggen er verschillende hoodies in de kast en lopen de mannen ‘s zomers in de zwembroeken van het merk. Tijd om meer over de nieuwe collectie winterkleding van Protest!

Warme winterkleding van Protest

Vroeger was skikleding weinig flatteus en vooral functioneel. Dat is inmiddels wel anders. De dames sweaters van Protest hebben een mooie pasvorm en details, waardoor ze niet alleen comfortabel, maar ook vrouwelijk zijn. Ga je op wintersport of een lange wandeling maken in de winter? Dan is een dames skipully fijn voor onder je dikke jas.

Het hele gezin klaar voor de winter

Ook dit seizoen mochten we zelf weer shoppen bij Protest. Dat leverde Etienne een warme, lichtgrijze sweater op, mij een donkerblauwe hoodie en Laurens scoorde een nieuwe winterjas.

Ik twijfelde nog even over wat ik voor mezelf zou kiezen en speurde een tijdje rond tussen de dames mutsen en de dames vesten. Uiteindelijk is de hoodie een kledingstuk dat ik vaak draag, zeker als ik thuiswerk of tijdens een chilldag in het weekend.

Lees ook: mijn favoriete campingoutfits

Dit bestelden wij deze winter bij Protest

Afgelopen zomer bestelde ik al een roze hoodie en die draag ik ontzettend veel. Dit blauwe exemplaar is een mooie aanvulling op mijn garderobe. Heerlijk zacht vanbinnen en stoer én vrouwelijk vanbuiten.

De jas voor Laurens kocht ik in maat 128, zodat hij er hopelijk volgend jaar ook nog plezier van heeft. De jas heeft een sneeuwvanger aan de binnenkant, voldoende zakken en ritsen, handig voor alle schatten die hij regelmatig vindt in het bos tijdens een wandeling. De sweater van Etienne is basic en van goede kwaliteit. Dat is wat mij betreft echt een pluspunt van Protest, alle kleding die we tot nu toe in huis hebben is van goede kwaliteit, blijft mooi in de was en kan tegen een stootje.

Shop nu met korting bij Protest!

Als jij deze winter nog een lekkere warme jas, trui, hoodie of skikleding kan gebruiken, heb ik iets leuks voor je. Met de code bregblogt10 krijg je t/m 31 maart 2022 maar liefst 10% korting op je bestelling op Protest.eu! Dat is mooi meegenomen, vind je ook niet?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.