In mijn herinneringen duurde pakjesavond altijd een eeuwigheid. In de realiteit nu ik zelf moeder ben is het een chaos, zijn cadeaus in no-time uitgepakt en is er weinig over van de nostalgie van Sinterklaas. Gelukkig heeft Eliza Jo nu dé oplossing: een Pakjesavond Speurtocht waarmee je van pakjesavond weer een nostalgisch feest maakt!

De Pakjesavond Speurtocht

Stel je voor: je kunt een leuke activiteit combineren met de gezelligheid en de cadeautjes van pakjesavond. Dat klinkt goed, vind je ook niet? Toen Laura van Eliza Jo me vertelde over haar idee voor de Pakjesavond Speurtocht, was ik direct razend enthousiast. In de weken erna heb ik al mijn vriendinnen erover verteld en ook zij werden er blij van. Het concept is echt top: je verstopt cadeautjes op 5 verschillende plekken in huis en de kinderen vinden die plekken door puzzels op te lossen. De puzzels zijn er in 3 niveaus, zodat de Pakjesavond Speurtocht geschikt is voor alle leeftijden.

Maak nieuwe herinneringen tijdens pakjesavond

Voor ons is 2021 waarschijnlijk het laatste jaar dat we een gelovige in huis hebben, dus kwam de Pakjesavond Speurtocht als geroepen. Ik heb nu al voorpret en verheug me erop om de cadeaus door het hele huis te verstoppen. Samen met opa, de oma’s, 1 van Laurens zijn ooms en ons gezin gaan we er een onvergetelijke pakjesavond van maken.

De Pakjesavond Speurtocht bestaat uit een e-book dat je zelf uitprint. Alles zit erbij: uitleg, tips voor cadeautjes volgens de 5-cadeautjes-regel en alle puzzels als printable. Je kunt hiermee al op tijd beginnen met de voorpret en de cadeautjes, zodat je op pakjesavond zelf kunt genieten van het plezier en de verwondering van je kind(eren).

Tip: Leuke schoencadeautjes onder de 5 euro

Waar koop je de Pakjesavond Speurtocht?

Je bestelt de speurtocht gemakkelijk via de webshop van Eliza Jo. Hij kost €12,95 en je kunt hem direct downloaden. Leuk om te weten: de gedichtjes bij de speurtocht komen uit mijn pen. Nee, ik krijg niet betaald voor deze blogpost, ik heb de speurtocht zelf gekocht en betaald en ben er oprecht superenthousiast over. Heb jij zin in een relaxte pakjesavond met leuke spellen en blije gezichten? Koop dan de Pakjesavond Speurtocht en vergeet ook zeker niet om andere ouders erover te vertellen!

Hoe vier jij pakjesavond het liefst?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Wat een leuke blogpost! Dank je wel.

    Dankzij jouw gedichten is de pakjesavond speurtocht helemaal compleet. Veel plezier met de voorpret en alvast een fijne pakjesavond gewenst. 😉💖

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.