Jongens, wat vind ik dit spannend! De afgelopen maanden werkte ik tijdens mijn schrijfcursus hard aan mijn eerste echte korte verhaal en nu is het klaar! Sterker nog: ik heb het mooi opgemaakt in een bestand, dat je als PDF of als e-book kunt downloaden. 

Het avontuur tegemoet – Bregje Boer

Anne is net opgekrabbeld na haar breuk met Tom. De lente begint en het leven lacht haar weer toe. Dan gebeuren er een aantal gekke dingen, nét als ze meer dan collegiale interesse krijgt voor de roodharige Ruben. Kan ze alle obstakels uit de weg ruimen?

Hoe ontstond dit verhaal?

Begin 2021 startte ik een cursus Creatief Schrijven via Tim Gladdines. Hier leerde ik van alles over de opbouw van een verhaal, schrijfstijlen, perspectieven en nog veel meer. Ik schrijf voornamelijk zakelijke teksten en blogs, dus dit was even omschakelen. Ik genoot er ontzettend van en leerde er enorm veel van. In de zomer was de cursus klaar en daarmee rondde ik ook mijn verhaal af. En nu is het eindelijk zo ver: ik ga mijn verhaal delen met de buitenwereld. Ik ben zo benieuwd wat je vindt van Ruben en Anne.

En voor de trouwe lezers: welke onderdelen van het verhaal komen je bekend voor?

Je kunt het boek hieronder downloaden als PDF. Dit werkt prima op je e-reader, tablet, telefoon of laptop! Lees je liever op papier? Dan kun je hem natuurlijk altijd uitprinten.

Download de PDF

Veel leesplezier en ik hoor graag wat je ervan vindt!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Bregje wat leuk!
    Heb het in een ruk uitgelezen, met een big smile…..
    Lijkt me een heel goed idee om hier mee door te gaan.

  2. Pingback: Ik, wanneer ik een avond alleen thuis ben | Aukjeswereld

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.