Een tijdje geleden schreef ik over shampoo bars en hoe blij ik daarmee ben. Ik was mijn haren nog steeds alleen maar met een shampoo bar. Duurzaam, plasticvrij en makkelijk in gebruik. Ook voor op vakantie is het handig, omdat je geen rekening hoeft te houden met de inhoud van flesjes en tubes, zeker als je gaat vliegen. Ik deel fijne verzorgingsproducten voor op vakantie met je.

Plasticvrije verzorgingsproducten

In veel cosmetica zitten microplastics, die via je huid in je lichaam belanden. De verpakkingen zijn vaak ook van plastic, wat weer een negatieve bijdrage levert aan de plastic soup op onze wereld. HappySoaps maakt plasticvrije verzorgingsproducten zoals shampoo bars, body bars en sinds kort ook zonbescherming en verschillende bars voor baby’s en kinderen!

Fijne verzorgingsproducten voor op vakantie

We vliegen niet vaak meer, maar als we het doen is het in de rij voor de security check altijd hetzelfde: mensen die te grote verpakkingen vloeistoffen bij zich hebben. Ze staan dan midden in de rij hun koffer opnieuw in te delen en houden de boel op. Als je zelf gaat inpakken voor de vakantie is het ook altijd lastig om te kiezen welke producten je wel of niet mee kunt nemen. Dankzij de shampoo bars en body bars van HappySoaps hoeft dat niet meer, omdat ze niet meetellen als vloeistof. Daarnaast kun je ze makkelijk meenemen in een klein bakje of blikken doosje, waardoor ze niet veel ruimte in beslag nemen.

Shampoo bars en body bars

Een shampoo bar ziet eruit als het klassieke stuk zeep. Compact en makkelijk op te bergen. Het gebruik van een shampoo bar is ook eenvoudig: inzepen en uitspoelen. Bij HappySoaps vind je shampoo en body bars in allerlei verschillende geuren. Alleen de geur vind ik al een feestje en mijn haar en huid reageren goed op de producten. Ik neem ze op vakantie mee in een blikje dat ik in mijn toilettas stop. In de doucheruimte kan ik de bar er zo uithalen en daarna weer opbergen. Een groot voordeel naast de natuurlijke ingrediënten is voor mij echt de ruimte die ik ermee bespaar.

Zonbescherming van HappySoaps

Ik ontving onlangs de nieuwe zonbescherming van HappySoaps. Ik krijg nogal snel ‘zonnebrandogen’, ook als ik mijn handen grondig was na het insmeren. Dan zit ik met dikke traanogen, als er ook maar een minidruppeltje in mijn oog komt. De zonbescherming van HappySoaps is in de vorm van een stick, waarmee je het product direct op de huid aanbrengt en dan uitsmeert. Het ruikt heerlijk en voelt prettig aan. Ik gebruik de stick met factor 30 nu een tijdje en ben heel tevreden. Je gooit hem zo in je tas, zonder lekgevaar. wat mij betreft echt een must have voor op vakantie!

Kortingscode HappySoaps

Wil je ook fijne verzorgingsproducten meenemen op vakantie? Bestel dan nu met korting bij HappySoaps! Met de code Bregje21 krijg je nu 20% korting op je bestelling in de webshop! Wil je kans maken op een HappySoaps product naar keuze? Doe dan deze week mee aan de winactie op mijn Instagram.

Je leest het, ik ben klaar voor de vakantie dankzij deze fijne producten. Welke verzorgingsproducten zijn voor jou onmisbaar op vakantie?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.