Maastricht staat bekend als echte shopping stad! Ik kan dat als trotse inwoner alleen maar bevestigen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een geslaagde shopdag: kleine boetieks, grote ketens en unieke, lokale winkels. Ik heb een leuke shoptip: Mosae Forum, het verrassende winkelgebied tussen Markt en Maas!

Mosae Forum, winkelen tussen Markt en Maas

Zodra je de auto in de parkeergarage onder het winkelcentrum Mosae Forum hebt gezet begint de beleving. In het souterrain vind je vooral winkels met lekker eten: een gewone, Aziatische én een Turkse supermarkt, een slagerij en een traiteur. Als je met de roltrap naar boven gaat kijk je uit op het stadhuis van Maastricht, dat midden op de Markt ligt. Sla je linksaf, dan kom je bij de Maas. Het winkelgebied ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Maastricht.

Kleding shoppen bij Sissy Boy, Esprit en S. Oliver

In Mosae Forum zit je helemaal goed als je lekker kleding wilt shoppen. Je vindt hier winkels als Sissy Boy, Esprit en S. Oliver, H&M en The Sting. Het winkelcentrum is groot opgezet, net als de winkels. Alle ruimte om door de rekken te struinen en de keuze is reuze! Ik kom er zelf altijd graag en het was dus geen straf om nu op uitnodiging lekker te komen winkelen!

Ik mocht een leuke outfit samenstellen bij Sissy Boy. Het voelde echt als een uitje in mijn drukke werkweek. Ik kon op mijn gemak verschillende setjes passen en werd goed geholpen, terwijl ik tegelijkertijd mijn eigen gang kon gaan. Dat vind ik zelf altijd heel fijn als ik aan het winkelen ben. Vanuit Sissy Boy loop je zo de Markt op waar je allerlei terrasjes vindt en op woensdag- en vrijdagochtend ook de weekmarkt neerstrijkt.

Veelzijdig winkelen in Maastricht doe je in Mosae Forum

Van al dat shoppen word je sowieso wel hongerig, dus begin, eindig of onderbreek je shopping dag met een koffiebreak bij Mickey Brown’s! Hier smul je van lekkere cheesecake, gebak én koffiespecials met lekkere smaken, koekjes en slagroom. Als dat je dag niet compleet maakt weet je het ook niet meer!

Micky Browns Mosae Forum Maastricht inspiratie bregblogt.nl

Ik heb genoten van mijn mini shoptrip in mijn eigen stad. Je kunt shoppen in Mosae Forum heel goed combineren met een uitgebreide dag shoppen in de gezellige straatjes van Maastricht. Ik beloof je: je hoeft je geen moment te vervelen. 

Wat is jouw favoriete winkelgebied in Maastricht?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking, dit heeft echter geen invloed op mijn persoonlijke mening. 
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.