13 juni 2011 sloeg de vlam in de pan en was het verhaal van mij en de Roodharige Hunk een feit! Ineens zijn we TIEN jaar verder, tijd voor een feestje!

Het verhaal van de Roodharige Hunk

Voor wie mij nog niet zo heel lang volgt of wie hier toevallig binnen komt vallen is wat uitleg wel handig. Mijn man Etienne heeft rood haar en zo ontstond in 2016 de term de Roodharige Hunk. Ik schreef destijds ons hele liefdesverhaal uit. Oorspronkelijk dacht ik dat ik daar 1 blogartikel voor nodig had, het werden er iets meer. Etienne deed ook nog een duit in het zakje met een stuk of wat artikelen waarin hij zijn kant van het verhaal vertelde. Je kunt hier beginnen met lezen en dan onderaan steeds doorklikken naar de volgende aflevering.

Tien jaar samen, een korte samenvatting

In de afgelopen tien jaar hebben we het nodige meegemaakt. De tijd vliegt en tegelijkertijd voelt het alsof we al een eeuwigheid samen zijn. Als ik dan zo op een rijtje zet welke hoogte- en dieptepunten we hebben meegemaakt zijn het 10 goedgevulde jaren geweest:

Als ik het zo op een rijtje zet zijn het gelukkig vooral hoogtepunten geweest. Ik vind het echt te gek om terug te blikken en te zien hoe we samen groeien. Allebei op onze eigen manier, maar tegelijkertijd onlosmakelijk verbonden.

Op naar de komende 50 jaar!

Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn leven ooit nog met een andere man ga delen en ik hoop dus dat het ons gegund is om nog zeker 50 jaar door te brengen met slechte grappen die niemand anders snapt, lekker samen rommelen in en rond het huis, ontelbare tripjes met de caravan, lachen en genieten met Laurens, samen sparren en plannen maken, naar concerten en festivals en alles wat ons leven samen zo fijn maakt. Dan neem ik het voor lief dat ie soms snurkt en standaard zijn kleding voor de kledingkast dropt ‘s avonds.

We vieren het jubileum dit weekend tijdens een verrassingsweekend, dat wordt georganiseerd door Marloes van Floor Verrast. Ik breng er binnenkort zeker uitgebreid verslag van uit!

Hoe lang volg jij de verhalen van de Roodharige Hunk al?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Pingback: Wij boekten een romantisch verrassingsweekend voor 2! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.