Ik weet zeker dat ik mijn zoon geen pokon geef, maar hij groeit toch echt als kool! Korte broeken die vorige zomer nog ruim over zijn knieën vielen, hebben nu meer weg van de korte broekjes uit de jaren ’80! Tijd dus om wat nieuwe items in te slaan. Ik maakte alvast een fijn verlanglijstje met hippe kinderkleding voor jongens!

Hippe kinderkleding voor jongens

Nu Laurens 7 is merk ik dat hij steeds meer een eigen stijl ontwikkelt. Hij heeft ook zijn voorkeuren voor materialen en kledingstukken. Zo draagt hij het liefst zachte jeans of joggingbroeken en moet ik niet bij hem aankomen met te warme truien. Af en toe stuur ik nog wel wat bij, want de combinaties die hij maakt zijn nogal eens bijzonder te noemen. Ik vind het wel heel leuk dat hij steeds meer inspraak wil in de kleding die ik voor hem koop. Waar ik hem ook heel blij mee kan maken zijn items die passen bij de stijl van zijn vader. Dan kunnen ze twinnen en dat vindt hij helemaal het einde. Ik neusde rond bij de webshop Hippe mensjes, waar je alles vindt van babykleding tot stoere kindermerkkleding.

Wishlist voor kinderkleding voor Laurens

Ik heb onlangs zijn kast uitgemest en geïnventariseerd wat hij nog nodig heeft. Meestal doe ik dat voor de winter en voor de lente, zodat we kunnen inspelen op het weer. Niet dat het ineens 25 graden is en hij geen sandalen of korte broeken meer heeft. In dat soort piekperiodes wil je nog weleens naast het net vissen en daar hou ik niet van. Op het lijstje voor deze zomer staan nog een aantal T-shirts, polo’s en een dunne spijkerbroek. Ik vind het altijd lastig om zijn maat te bepalen, omdat ik niet na 2 maanden alweer nieuwe kleding wil kopen. Het gevolg: hij loopt grotendeels in broeken die wat aan de grote kant zijn, omdat zijn moeder de maten niet zo goed kan inschatten… 😉 Dit keer ben ik vastberaden om er goed op te letten, zodat hij ook echt plezier heeft van zijn nieuwe items. Ik vind het altijd fijn om een wishlist te maken met kinderkleding. Dan kan hij vervolgens meekijken en bepalen wat hij graag wil hebben en ontdek ik wat hij niet mooi vindt. Win-win, scheelt miskopen en ik krijg een blij kind! 4

Inspiratie voor hippe jongenskleding voor de lente en de zomer

Ter inspiratie maakte ik deze collage met items. Ik ben benieuwd welke hij het leukste vindt! Ik vind een lichte jeans in de zomer zó leuk en stoer staan, dus die komt er sowieso!

Hoe vaak shop jij nieuwe kleding voor je kind(eren)?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.