Jaaa, nu de meivakantie er bijna aankomt is het tijd om te kijken welke outfits ik graag meeneem naar de camping. Als het een beetje meezit is het overdag mooi weer, maar ‘s avonds kan het nog wel fris zijn. Dat vraagt om slimme combinaties en laat ik daar nou eens heel erg dol op zijn! Ik laat je zien wat er bij mijn favoriete campingoutfits hoort!

Comfortabele kleding voor op de camping

Op de camping draag ik het liefst makkelijke, comfortabele kleding. Dat heeft 2 redenen: 1. het zit lekker en 2. het kreukt vaak wat minder, dat scheelt strijken. Ik draag graag een lekker short met een T-shirt of hoodie en ‘s avonds een joggingbroek, maar ook een fijn rokje of jurkje gaan mee. Voor het strand is een tuniek altijd fijn. Voor je nu denkt dat ik er als een slons bij loop: nee hoor! Ik zorg dat mijn campingoutfits vooral ook leuk zijn. Het beste van twee werelden!

Onmisbaar op de camping: de hoodie

Hoodies zijn voor mij echt onmisbaar. Als we ‘s avonds nog buiten voor onze caravan willen zitten, maar het toch wel afkoelt, is een warme trui heerlijk. Capuchon op, handen in de zakken en ik ben helemaal gelukkig in mijn cocon. Ook in bed in het soms geen overbodige luxe, zoals in het voorjaar, wanneer de nachten nog erg koud zijn.
Bij Protest bestelde ik deze twee fijne exemplaren voor mezelf en de groene trui voor Etienne.

Zachte broeken

Als het ‘s avonds afkoelt is een lange broek lekker om aan te trekken. Ik heb dan het liefst zachte en/of losse broeken aan. Ik ben niet het type dat rechtop op een stoel zit, maar eerder met opgetrokken knieën of in een soort half liggende houding. Dan is een comfortabele broek natuurlijk wel een must. Zeker ook aangezien we op de camping vaak genieten van lekkere drankjes en hapjes, dus mijn buik moet dan ook de ruimte krijgen om dat allemaal te vewerkern.

Sokken

Als het ‘s avonds afkoelt wil ik voorkomen dat ik koude voeten krijg. Dat betekent namelijk ook koude voeten in bed en dat háát ik echt. Ik mik dus altijd wat lekkere warme sokken in mijn tas. Ziet er ook altijd zo charmant uit als ik dan ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat met mijn sokken-in-slippers over de camping sjok op weg naar het toiletgebouw. Maar hé, comfort gaat toch echt wel boven looks als ik op de camping ben. Zeker wanneer het nog vroeg is.

Korting op fijne campingoutfits bij Protest!

Ik liet eerder in deze blog al zien wat ik zelf bij Protest heb uitgezocht en nu heb ik iets leuks voor jou! Als liefhebber van zon, zee en strand vind je hier genoeg leuke items van zachte, fijne stoffen. Dat zijn dus ook fijne campingoutfits!

Speciaal voor mijn volgers heb ik een kortingscode, zodat je zelf kunt shoppen uit de uitgebreide dames-, heren- of kindercollectie van Protest!

Met de code 10bregblogt krijg je 10% korting bij Protest! Deze code is geldig tot en met 31 augustus 2021, zowel op de nieuwe als oudere collecties.

Welke kleding draag jij het liefst op vakantie?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Heerlijk, die campingoutfits. Geen naden, randjes, strak gedoe. Gewoon lekker comfortabel. Die gestreepte vind ik heel gaaf.

  2. Pingback: Warme winterkleding van Protest * - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.