Witte sneakers zijn een fantastische finishing touch voor iedere outfit. Of je nu gaat voor chic, casual of sportief: met witte sneakers zit je helemaal goed. Ik laat mijn nieuwste paar witte sneakers zien en geef inspiratie voor tips om witte sneakers te combineren.

Witte sneakers combineren: zo doe je dat!

Witte sneakers zijn tijdloos en passen bij iedere kleur. Daarom ben ik er zo dol op. Of je ze nu draagt met een jurkje, onder een pak of met jeans en een T-shirt: die witte sneaker maakt je outfit altijd af. Ik ben dan ook heel blij dat ze een paar jaar geleden weer het modebeeld in kwamen stappen om niet meer weg te gaan.

Mijn nieuwe witte sneakers van Nubikk

Van Omoda kreeg ik een paar schoenen van Nubikk. Ken je dit Nederlandse merk al? Ze maken hele toffe schoenen van hoge kwaliteit. Ze maken alle schoenen met de hand in Europa, de verpakkingen zijn volledig plasticvrij en ze gebruiken duurzame materialen.

Ik koos voor een paar Nubikk sneakers voor dames in het model Roque Road. Liefde op het eerste gezicht als je het mij vraagt. Ze zijn superlicht, wat ik met mijn fijne voetjes altijd wel fijn vind. Hoewel ze een dikkere zool hebben, zijn ze toch niet heel grof. Ze zitten ook nog eens heerlijk en zijn te combineren met alles in mijn kast.

6 x witte sneakers combineren

Over sneakers combineren gesproken, tijd om te laten zien wat voor outfits ik er allemaal mee kan maken. Ik dook mijn kledingkast in, stofte de spiegel af en laat je zien waarmee ik deze witte sneakers combineer. Zoiets is ook altijd weer een goede manier om te checken wat er in je kast hangt en wat je allemaal met elkaar kunt combineren. Soms vergeet ik welke outfits ik allemaal heb. Een serie foto’s als hieronder sla ik op in mijn telefoon, zodat ik bij gebrek aan inspiratie altijd even kan kijken wat ik voor leuke combinaties kan maken!

Ik heb 6 outfits aangetrokken, waarmee ik laat zien dat je voor verschillende gelegenheden dezelfde schoenen aan kunt trekken. Van bruiloft tot zakelijke afspraak en alles daartussenin! Wist je trouwens dat zowel mijn man als onze zoon witte sneakers droegen op onze bruiloft?

Waarmee combineer jij witte sneakers het liefst?

Bewaar deze post op Pinterest!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.