Met deel 1, Droomvakantie, had Sarah Morgenthaler me direct te pakken. Deze serie speelt zich af in het kleine stadje Moose Springs in Alaska. Aan de voet van indrukwekkende besneeuwde bergen vinden de nodige romantische ontwikkelingen plaats. Lees hieronder mijn recensie van Droomman van Sarah Morgenthaler, deel 2 in de Moose Springs serie!

Droomman – Sarah Morgenthaler

Lana Montgomery is alles wat het gemoedelijke stadje Moose Springs niet kan waarderen: een rijke socialite die denkt dat ze alles wel even kan veranderen. Maar Lana is vastbesloten om te bewijzen dat ze hier thuishoort. Zelfs als ze daarvoor haar hakken moet inruilen voor sneeuwlaarzen en op jacht moet naar een op hol geslagen eland.
En echt, hoe moeilijk kan dat nou helemaal zijn?
De laatste jaren zijn zwaar geweest voor Rick Harding, maar het wordt er niet makkelijker op nu zijn droomvrouw naar Moose Springs is verhuisd. Wanneer Lana hem per ongeluk raakt met een verdovingspijl, is het duidelijk dat ze wel wat hulp kan gebruiken – en wie weet… ziet ze hem dan voortaan wél staan. Als het Rick en Lana lukt om de dolle eland te vangen voor die het stadje verwoest, zouden ze wel eens de plek kunnen vinden waar ze thuishoren – samen.

Heerlijke feelgood in een fijne setting

Over deel 1, Droomvakantie, schreef ik: Je kunt als feelgood-liefhebber niet anders dan Moose Springs en de inwoners in je hart sluiten. Het is een heerlijke roman die voor de echte liefhebber wel 1000 pagina’s dik had mogen zijn.

Die 1000 pagina’s krijg je wel als je alle delen leest, dus wat dat betreft word ik als liefhebber op mijn wenken bediend. Ook dit boek neemt je weer helemaal mee in het reilen en zeilen van de inwoners van Moose Springs. In deel 1 heb je Lana al leren kennen als vriendin van Zoey. De twee hebben elkaar jaren geleden ontmoet in een truckerscafé net buiten Chicago, waar Zoey werkte. Hoewel ze op het eerste oog weinig gemeen lijken te hebben, werden de twee al gauw dikke vriendinnen.

Lana draagt de zware last van het familiebedrijf met zich mee, waar ze als erfgename onlosmakelijk mee verbonden is. Het contrast tussen haar leven en dat van de inwoners van Moose Springs – en Rick in het bijzonder – had niet groter kunnen zijn. Algauw kom je erachter dat er meer achter de op het eerste oog oppervlakkige Lana schuilt. Stukje bij beetje worden laagjes afgepeld. Het is wederom een heerlijk boek om je helemaal in te verliezen. Vlot geschreven, fijne beschrijvingen van de omgeving en een leuke verhaalijn. Ik kijk al uit naar deel 3!

Lees hier de recensie van Droomvakantie van Sarah Morgenthaler.

Je bestelt het boek hier:

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Ik heb deel één nog niet gelezen, dus laat ik daar eerst maar eens mee beginnen. Klinkt goed, deze serie.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.