Een boek dat leest alsof je in een Netflix-serie belandt bent, dat klinkt lekker hè? Met Droomvakantie van Sarah Morgenthaler beland je in het prachtige Alaska, waar Zoey tijdens een vakantie de norse Graham tegen het lijf loopt… Lees meer in deze recensie!

Droomvakantie – Sarah Morgenthaler

Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. Nu zit hij vast aan het grillen van worstjes voor een eindeloze stroom toeristen, die hem allemaal irriteren. Zelfs de enige die rustig aan een tafeltje zit met haar boek…
Twee weken in Alaska is niet de top van Zoey Caldwells bucketlist. Het is haar volledige bucketlist. Een blik op het bergstadje Moose Springs, en ze is verkocht. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska.

Romantiek, humor en een waanzinnig decor

Dit boek is er eentje om helemaal in te verdwijnen. Je blijft lezen en wilt eigenlijk niet dat het verhaal stopt. Gelukkig is dit pas het eerste deel van een serie! Deel 2 is op 9 maart 2021 verschenen, deel 3 verschijnt in juni 2021.

De omgeving wordt zo levendig beschreven, dat je je echt in Alaska waant. Van de ietwat getikte eland Ulysses die een voorliefde heeft voor de pick-uptruck van Graham tot Zoey die eigenlijk helemaal niet tussen de doorgaans rijke bezoekers van Moose Springs past. Ik kreeg er een Virgin River gevoel bij, de boekenreeks van Robin Carr waar een Netflix-serie van gemaakt is.

Graham valt als een blok voor Zoey en dat is wederzijds. Toch gaat hun romance niet zonder slag of stoot en komen ze regelmatig voor hete vuren te staan. Lana, Zoeys vriendin dendert af en toe door het verhaal heen met haar rijke vrienden en de zorgen die ze zelf met zich meedraagt.

Je kunt als feelgood-liefhebber niet anders dan Moose Springs en de inwoners in je hart sluiten. Het is een heerlijke roman die voor de echte liefhebber wel 1000 pagina’s dik had mogen zijn.

Je bestelt het boek eenvoudig via deze afbeelding:

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Dit klinkt heel goed! Het decor maakt me alleen al nieuwsgierig, omdat ik eerder gefascineerd raakte door andere boeken in hetzelfde decor;).

  2. Pingback: Recensie: Droomman - Sarah Morgenthaler (Moose Springs #2) - Breg Blogt

  3. Pingback: 7 fijne feelgood series - Breg Blogt

  4. Pingback: Deze boeken las ik in het derde kwartaal van 2021 - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.