Zul je altijd zien: de feestdagen zijn net achter de rug en dan besluit je wasmachine om het loodje te leggen. Of je droger doet een heleboel, behalve drogen. Ik heb goed nieuws voor je, want uit onderzoek is gebleken dat de prijzen voor witgoed in week 4 het voordeligste zijn! Hoe dat precies zit en waar je de beste aanbiedingen scoort vertel ik je vandaag!

De laagste prijzen voor witgoed in week 4

Vergelijkingssite Knibble deed onderzoek naar de jaarlijkse uitverkoop in januari en vergeleek de prijzen met andere perioden in het jaar. Zo ontdekten ze dat de prijzen voor witgoed in week 4 meestal het laagste zijn. Een goed moment dus nieuw witgoed te kopen.

Het onderzoek is gebaseerd op deze stelling:

In welke mate zijn er meer en betere aanbiedingen in het witgoedsegment eind januari dan gemiddeld genomen in het jaar.

Al enige jaren valt het op Knibble op dat er eind januari veel en goede aanbiedingen zijn in het witgoedsegment. Dit is onder andere terug te zien in de aanbiedingsoverzichten op Knibble. Daarnaast blijkt dat er gedurende deze periode veel gebruik wordt gemaakt van de Knibble pagina’s in dit segment. Ook worden er tijdens deze periode veel wekkers verzonden met betrekking tot producten in het witgoedsegment.

Je leest het dus: week 4 is een gunstige week om witgoed te vervangen. Maar, wat is witgoed eigenlijk? Zijn het alleen wasmachines?

Welke producten vallen onder witgoed?

Onder witgoed vallen alle huishoudelijke apparaten. Van koffiezetapparaat tot stofzuiger, van koelkast tot krultang en van wasmachine tot blender. De naam vindt zijn oorsprong in de kleur, omdat de meeste van zulke apparaten vroeger wit waren.

Vergelijk de prijzen gemakkelijk op Knibble

Met een enorm aanbod aan online winkels snap ik dat je soms door de koffiezetapparaten het witgoed niet meer ziet. Daarom is het zo handig dat er vergelijkingssites zijn. Knibble is er een van en zij staan bekend om een aantal pluspunten:

  • Behulpzaamheid en extra gemak
  • Helder en eenvoudig met duidelijke informatie en teksten
  • Eigenwijs en deelt graag kennis en adviezen
  • Het beste inzicht in de elektronicawereld

Op Knibble typ je een zoekopdracht in, waarna de beste aanbiedingen en prijzen voor dat product verschijnen. Ik vind dat zelf altijd een fijne manier van zoeken, want het is zonde om soms wel tientallen euro’s meer te betalen voor een product dat ergens anders veel voordeliger is. Het zijn die kleine verschillen die je spaarpot leuk kunnen laten groeien, nietwaar?
Ik zocht zelf een tijdje terug een krultang, die ik al langer op het oog had. Dankzij Knibble zag ik in een oogopslag waar ik hem voor de beste prijs kon scoren, and so I did… Misschien is volgende week dan wel het moment om ook de stofzuiger die nu met ducttape aan elkaar hangt eens te vervangen…

Ik hoop dat je dit een handige tip vindt en wie weet scoor jij komende week een mooie aanbieding voor in de keuken of badkamer.

Welk huishoudelijk apparaat is bij jou aan vervanging toe? Ga je in week 4 kijken voor de beste aanbiedingen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.