Ieder jaar opnieuw vind ik het weer een hele opgave: cadeaus kopen voor Etienne. Waarom? Hij heeft nooit zo veel wensen. Dus kom ik al gauw uit op sokken of een trui. Dit jaar had hij gelukkig iets meer inspiratie, waardoor ik ook direct een leuke lijst met cadeautips voor je man heb!

Inspiratie voor leuke cadeaus

Goed, ik zei het al: cadeautjes voor de man uitkiezen is niet altijd makkelijk. Hij is fervent HappySocks drager, dus daarvan gooi ik meestal wel een aantal paar onder de boom. Maar alleen sokken, da’s ook een beetje saai. Gelukkig had ik dit jaar wat meer ideeën, ik vertel je er graag meer over!

Een smartwatch

We weten allemaal dat bewegen goed voor je is. Soms is het dan handig om een steuntje in de rug te hebben in de vorm van een smartwatch. Deze houdt je beweging bij, is een handige hulp bij hardlopen en ga zo maar door. Sinds ik zelf een smartwatch heb ben ik meer gemotiveerd om te bewegen en heb ik een aardige wandelroutine ontwikkeld.

Ik zei eerder dit jaar al tegen Etienne dat een smartwatch ook wel iets voor hem was. Hij liep er toen nog niet zo warm voor, maar toen ik het een paar weken geleden opnieuw vroeg, was hij al veel enthousiaster! Hij koos bij Brandfield de Withings Steel HR Hybrid Smartwatch uit. Een stoer horloge, dat prima te dragen is tijdens het sporten én in het dagelijks leven. Ik ben benieuwd hoe het hem gaat bevallen! En ja, je leest het goed, hij koos hem zelf uit, want dit vind ik een cadeau dat ik lastig voor hem kan uitzoeken, omdat iedereen weer andere wensen heeft. Gelukkig blijven er nog genoeg verrassingen over!

Een gewoon horloge is ook een goed idee!

Toen ik nog niet zeker wist of hij een smartwatch wilde, keek ik ook naar gewone horloges. Een keer in de paar jaar geef ik hem er eentje cadeau en dat werd wel weer tijd! Ik hou van horloges die zowel stoer als stijlvol zijn. Bijvoorbeeld met een mooi leren bandje en een stoer uurwerk, net als dit Tommy Hilfiger horloge.

Gelukkig is hij in maart jarig, dus wie weet is dit dan alsnog een mooi cadeau-idee!

Nieuwe truien

Oké, ik geef toe, niet het meest sexy cadeau, maar hé, mijn oog wil ook wat! Als het aan mijn man ligt draagt hij dezelfde truien net zo lang tot ze op zijn. Of als ze al lang en breed niet meer een klein beetje modieus te noemen zijn. Dus moet ondergetekende daar af en toe een stokje voor steken en zorgen dat er wat nieuws in de kast komt. Ik weet vaak nog beter wat hem goed staat, dus uitkiezen is een makkie. En dan heb ik weer iets knaps om naar te kijken, win-win!

Sokken

Ik had het ook al even over de HappySocks, die in de loop der tijd Etienne zijn handelsmerk zijn geworden. Hij draagt alleen nog maar sokken met gekke printjes, van de Beatles tot fietsen en alles daartussenin. Volgens mij begon deze liefde met zijn trouwsokken en is het daarna een beetje uit de hand gelopen… Ik heb met Lau alweer wat leuke paren uitgekozen om de collectie uit te breiden.

Gelukkig leest Etienne mijn blogs alleen als ik ‘m vraag om dat te doen, dus hoef ik me geen zorgen te maken dat de verrassing verpest is. Laurens en ik hebben samen de grootste voorpret. Hij verstopt de cadeaus en ik pak ze op een moment dat Etienne er niet is in.

Andere leuke cadeautips voor je man of vriend

Tot slot heb ik nog wat leuke cadeautips voor je man of vriend:

 • Een fles(je) van zijn favoriete bier, wijn of whisky;
 • Een workshop of activiteit die past bij zijn hobby;
 • Een brief of gedicht;
 • Een fotocadeau: bijvoorbeeld een mok, muismat of agenda met de leukste foto’s van jullie samen;
 • Een dagje weg naar zijn favoriete plek;
 • Een stedentrip of weekendje weg;
 • Een datenight thuis of een hele reeks datenights, bijvoorbeeld iedere maand een;
 • Een ritje in zijn droomauto;
 • Een fotoshoot van jullie samen en/of jullie gezin;
 • Een (online) pubquiz met vrienden.

Je ziet het al, ideeën genoeg! Uiteindelijk draait een cadeau niet om de waarde of om de hoeveelheid, maar om de gedachte erachter, het gebaar en de liefde die je erin steekt. Jij kent je man het beste en kunt dus goed inschatten waar hij blij van wordt.

Heb je nog leuke ideeën? Deel ze in de comments, dan voeg ik ze toe aan de lijst!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

 1. Ook Sebas zou heel blij zijn met zo’n cadeau! En ook met een nieuwe trui of een paar blije sokken. Het hoeft echt niet allemaal bakken geld te kosten, dat is juist zo fijn. Blij zijn met kleine, fijne dingen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.