Ja hoi, leuk dat je er bent! Jij kunt wel wat hulp gebruiken om iets moois te kopen voor je geliefde? Dan heb ik een aantal leuke cadeautips voor je vrouw of vriendin!

Cadeaus kopen voor je vrouw of vriendin

Een cadeau kopen is niet voor iedereen even makkelijk. Hoe vaak krijg je niet als antwoord: “Maakt me niets uit”, als je vraagt wat je lief wil voor kerst of haar verjaardag wil hebben. Ik was zelf ook fervent gebruiker van dat antwoord, in combinatie met “Ik weet even niks.” Gelukkig heb ik dat nu anders aangepakt, ik houd door het jaar heen een verlanglijstje bij! Dan kan mijn man altijd kijken wat ik leuk vind en heeft hij – dit jaar wellicht wat veel – inspiratie!

Sieraden zijn altijd een goed idee!

Houdt jouw vrouw of vriendin van mooie sieraden? Dan zit je daarmee altijd goed! Er is ontzettend veel keuze, waardoor er altijd een sieraad te vinden is dat past bij de smaak en stijl van je lief én dat past binnen jouw budget.
Je hoeft er zelfs niet eens voor naar de winkel Bij een online juwelier kun je op je gemak foto’s bekijken en sieraden selecteren aan de hand van jouw wensen en voorkeuren.

Ga je voor een stijlvolle ring van Ti Sento of kies je voor een stoere armband van Buddha to Buddha? wat je ook kiest, als je het met liefde uitzoekt zit het wel snor!

Een mooi kledingstuk

Heeft je vrouw of vriendin het al langer over die mooie jurk die ze heeft gezien, maar koopt ze hem steeds niet? Dan is dit je kans! Wellicht moet je even uitvogelen welke maat ze nodig heeft, maar ik weet zeker dat de verrassing compleet is als ze haar droomjurk vindt onder de kerstboom!

Een lekker luchtje

Weet je wat haar favoriete parfum is? Of van welke douchegel ze helemaal blij wordt? Dan scoor je altijd punten! Ook altijd goed: geurkaarsen of -stokjes, een fijne bodylotion of producten van haar favoriete skincare-merk voor gezichtsverzorging.

Een uitstapje met zijn tweetjes

In het dagelijks leven vergeet je nog weleens om tijd voor elkaar vrij te maken. Geef je lief dan een uitstapje met zijn tweetjes cadeau. Denk aan een weekendje weg, een dagje naar een museum, dierentuin of pretpark of een andere activiteit waar jullie allebei heel blij van worden. Een onvergetelijk cadeau, waarbij je samen mooie herinneringen maakt!

Een cursus of workshop waar ze al lang van droomt

Wil je geliefde al langer een bepaalde cursus of workshop doen, maar houdt haar drukke leven, geld of tijd haar tegen? Soms moet een ander je een duwtje in de goede richting geven. Geef dus eens een cursus of workshop cadeau, waar ze al lang van droomt. Ook leuk: een cursus of workshop die jullie samen kunnen volgen!

Geef haar tijd

Niet iedereen vindt het even makkelijk om tijd voor zichzelf te nemen of vrij te maken. Terwijl tijd voor jezelf juist zo belangrijk is! Net als met de cursus kun je jouw vrouw of vriendin hierin een beetje helpen. Geef bijvoorbeeld deze handige strippenkaart cadeau, met acht strippen! Zo kan ze acht keer tijd voor zichzelf claimen en in alle rust even lekker lezen, luieren of Netflixen! Je downloadt ‘m hier!

STRIPPENKAART tijd voor jezelf bregblogt.nl afbeelding

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren en kun je straks een liefdevol cadeau geven aan je vrouw of vriendin! En onthoud: als het uit een goed hart en liefde wordt gegeven is het altijd raak!

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.