December staat voor de deur en dat betekent dat je overal weer adventskalenders ziet! Ik vond het als kind al geweldig om iedere dag een vakje open te maken en als volwassene kan ik nu mijn hart ophalen met leuke adventskalenders vol kleine cadeautjes. Ik ontving de adventskalender van My Jewellery en laat je zien wat er allemaal in zit!

Adventskalender van My Jewellery

Deze adventskalender is beschikbaar in twee varianten: goud en zilver. Zo weet je altijd dat de kleur van de accessoires past bij de ontvanger. Het is een ontzettend leuk cadeau voor je zus, vriendin of dochter! De adventskalender bestaat uit tien vakjes, waarin allemaal een cadeautje zit. Iedere keer is het een verrassing wat je eruit haalt. De cadeautjes zijn mooi ingepakt in roze papier en ze zijn genummerd.

De adventskalender is mooi vormgegeven in roze en goud in de vorm van een ster. De kalender wordt door My Jewellery geleverd in een grote, stijlvolle doos. Dat ziet er dus prachtig uit onder de kerstboom of bij de Sinterklaaspakjes.

Lees ook: tips voor een relaxte voorbereiding op de feestdagen!

Wat zit er in de adventskalender van My Jewellery?

Oké, genoeg gekletst over de verpakking. Ik ga je laten zien welke mooie spulletjes ik aantrof in de adventskalender! Let op: wil je je laten verrassen? Lees dan niet verder, want ik laat vanaf hier ook foto’s van de inhoud zien!

Hierboven zie je de cadeautjes zoals ze achter de deurtjes verstopt zijn. Mooi ingepakt voor een feestelijk gevoel!

Hier zie je alle producten. Van links naar rechts:

  • Goudkleurige schakelketting;
  • Goudkleurige ketting met hanger (de hanger zit los in een vakje);
  • Scrunchie zwart met gouden sterren;
  • Oorbellen met hangers in de vorm van de maan;
  • Oorbellen met letters LOVE (oorstekers);
  • Arbandje met tekst SHINE in zwart en goud;
  • Oorstekers met sterren;
  • Ring met hartje;
  • Armbandje met zwart hartje.

Tot slot zie je hier nog een close-up van het armbandje, de oorbellen en de ring. De ring is in grootte verstelbaar.

Edit: de adventskalender is inmiddels uitverkocht.

Wat voor adventskalender staat er op jouw verlanglijstje?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.