Als je veel vanuit huis werkt is het verleidelijk om de hele dag door te brengen in je joggingpak. Gelukkig zijn er genoeg leuke manieren om je thuis comfortabel én stijlvol te kleden. Ik geef inspiratie en laat een aantal van mijn eigen outfits zien!

Comfortabele outfits voor thuis

Zeker in de herfst is het verleidelijk om je terug te trekken in je jogging- of huispak. Daar is ook zeker niks mis mee. Maar zeg eens eerlijk: je voelt je toch altijd nét iets energieker en krachtiger in een mooie outfit? Ik dook in mijn eigen kast voor inspiratie en deel een paar toffe items die ook perfect zijn voor een comfortabele, stijlvolle outfit voor thuis!

De maxidress: kameleon onder de kledingstukken!

Laten we beginnen met de maxidress. Deze lange jurk kun je het hele jaar doordragen. ‘s Zomers met een sandaaltje eronder, in de winter met een trui of een dik vest, maillot en stoere laarzen. Ik ben dol op maxidresses met een printje. Toffe maxidresses vind je onder andere bij Fabienne Chapot kleding, Vila, Studio Anneloes en Summum. Tip: shop deze items voor fijne prijzen bij Winkelstraat.nl!

Een maxidress is een fijn item voor thuis, omdat het niet zo strak zit. Zo kun je er zowel opgekruld op de bank mee zitten, als achter je laptop als je aan het werk bent. Geen knellende band in je taille of een rokje dat steeds opkruipt.

Ik draag mijn maxidresses in de winter vaak met een trui erover, zodat het lekker warm is. Het geeft je jurk meteen een andere look. Combineer zo’n set met stoere bikerboots, cowboylaarzen of sneakers en je outfit is compleet!

Stijlvolle loungewear waarmee je naar de supermarkt kunt

Ga je liever niet in je oude joggingbroek naar buiten, maar wil je je ook niet helemaal optutten? Dan is stijlvolle loungewear een goed idee. Hiermee kun je prima naar de supermarkt, zonder dat iemand ziet dat je stiekem in je pyjama loopt. Een outfit van travelstof is ook ideaal! Comfortabel, maar toch gekleed, zodat je die fijne energie behoudt van er goed uitzien en je er tegelijkertijd makkelijk in kunt bewegen.

Mijn favoriete outfits voor thuis

Ik draag thuis het liefst warme sokken of sloffen, maar ik merk dat ik me in een complete outfit een stuk krachtiger voel. Als ik dus op kantoor zit te werken heb ik meestal schoenen aan. Hieronder show ik een aantal outfits die ik graag thuis draag!

Onder het gele vest draag ik een donkerblauwe broek en top, allebei van zachte stretchstof. De roestbruine trui past perfect bij zowel een jurk als een plissérok. En over mijn spijkerjurk draag ik een luipaardtrui, waardoor het een warme, fijne outfit wordt.

Zo! Hopelijk heb je weer genoeg inspiratie om er ook thuis stijlvol en comfortabel bij te lopen, zitten of hangen! Deze outfits helpen ook om het thuiswerken een stuk leuker te maken!

Wat draag jij het liefst als je thuis bent?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

 1. Leuke outfits Bregje!!

  Ik werk ook al maanden thuis (heerlijk) en zit nooit in joggingbroek te werken.
  Wel makkelijke stretch kleding met meestal een lekker vest.
  Ik maak mij iedere dag op, kies oorbellen uit die bij mijn outfit passen én gebruik eau de toilette.
  Alsof ik tóch naar kantoor ga maar dan lekker thuis blijf.

  Vanaf Centerparcs Het Heijderbos wens ik je een fijne vrijdag en alvast een fijn weekend

 2. Mooie outfits! Best een goed idee om schoenen te dragen als je aan het werk bent. Ik merk bij mezelf dat ik in de zomer wel gewoon een leuk jurkje aantrek (want dat zit lekker), maar in de winter is de verleiding om in een jogginpak te hangen toch groter. Kleding in laagjes zit gewoon niet lekker, vind ik dan. Inmiddels een paar fijne jurkjes aangeschaft die wél lekker zitten en nu let ik er echt op dat ik me thuis ook goed kleed. Helpt toch op de één of andere manier ook voor m’n stemming. En ja, af en toe natuurlijk een jogginpakdag. Maar als je het af en toe doet, blijft het ook leuk.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.