Het is inmiddels vaste prik! Ieder halfjaar presenteer ik de nieuwste collecties van Protest op mijn blog. Ook dit seizoen is het weer een lust voor het oog. Nee, ik heb het heus niet over de modellen, maar over de toffe winterjassen, skikleding en nog veel meer!

Protest wintercollectie 20/21

De collectie is dit jaar ook weer breed, kleurrijk en stoer, zodat er altijd wel iets tussen zit naar je smaak. Of je nu voor jezelf op zoek bent naar skikleding of comfortabele, stoere hoodies of een warme outfit zoekt voor je man of kind(eren), je vindt hier genoeg moois voor iedereen!
Etienne neusde op zijn gemak rond in de shop van Protest en nadat hij een hoop sweaters en winterjassen had bekeken, koos hij een stoere gele winterjas uit. Ik laat je in dit artikel ook een aantal beelden uit de nieuwe collectie zien én ik heb een fijne kortingscode voor je!

Gele winterjas voor mannen

Toen ik Etienne jaren geleden leerde kennen zei hij altijd voor de grap dat zijn lievelingskleur oker was. Hoe leuk is het dat deze kleur inmiddels niet meer weg te denken is uit het modebeeld én dat mijn roodharige hunk er heel erg goed blijkt uit te zien in die kleur!

Hij koos deze (oker)gele winterjas uit en is er ontzettend blij mee. De jas is niet te dik, waardoor je je er goed in kunt bewegen. Desondanks is hij wel erg warm en voorzien van allemaal handige vakjes en zakjes. Er zit zelfs een brillendoekje in de binnenzak. Handig voor tijdens het skiën of snowboarden om je bril mee te poetsen!

Herencollectie Protest FW 20/21

De herencollectie bestaat uit onder andere stoere jacks, anoraks, hoodies, skibroeken en sweaters. In onderstaande collage krijg je een goed beeld van de stijlen en items.

Je ziet dat er genoeg keuze is. Hou je van onopvallend of mag je outfit wel knallen? Voor allebei is er genoeg leuks te vinden! De jacks zijn echt ontworpen voor wintersport. Dat betekent veel comfort, genoeg zakken en vakjes voor bijvoorbeeld je telefoon, sleutels en skipas. Een sneeuwvanger onderin, zodat je geen lading sneeuw in je onderbroek krijgt als je valt. Dat heeft zo zijn voordelen, nietwaar?

Damescollectie Protest FW 20/21

Ook voor de dames heeft Protest weer een toffe collectie samengesteld. Ik ben zelf nog heel erg blij met mijn zwart-witte winterjas uit de collectie van 19/20! Dit jaar zitten er ook weer hele gave items tussen, maar ik besloot toch om de man ook wat warmte te gunnen deze winter. 😉

Hoe tof is het skipak met luipaardprint? Je weet dat ik daar dol op ben! 😉 Maar ook de roze jas en de zwart-met-roze jas vind ik heel erg tof!

Duurzame kleding van Protest

Leuk om te weten: Protest is heel actief op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo maken ze hun kleding van gerecycled plastic en bamboe, stoffen die bijdragen aan een betere wereld. Daarnaast zijn er nog een aantal manieren waarop ze bijdragen aan de duurzaamheid, ik zet hieronder een aantal punten van Protest op een rijtje:

  • We zandstralen onze denim niet.
  • We geven om dierenwelzijn; we gebruiken alternatieven voor echt eendendons en we gebruiken nooit echt bont of angorawol.
  • Onze producten worden over zee getransporteerd om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen. Het vervoer per vrachtwagen of per vliegtuig zou honderd keer zoveel zijn.
  • Onze kleding is ontworpen om heel lang mee te gaan; we kiezen voor duurzame materialen en degelijke constructies om de noodzaak om meer te kopen te verminderen en zo de impact op het milieu te verminderen.

De goede kwaliteit kan ik alleen maar beamen. Ik draag mijn winterjas nu voor het tweede seizoen en hij ziet er nog perfect uit. Ook de kleding die ik in de zomer voor de mannen bestelde is ondanks veel wassen en dragen nog helemaal top!

Korting op alle collecties van Protest!

Ben jij enthousiast geworden van al deze toffe items? Dan heb ik nog iets leuks voor je! Met de kortingscode bregblogt10 krijg je 10% korting op alles bij protest! Deze code is geldig tot en met 28 februari 2021. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Wat voor jas draag jij het liefst in de winter?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.