Aan het einde van de zomer begint het altijd te kriebelen, dan ga ik al voorzichtig op zoek naar nieuwe items voor de herfst. En als ik ze dan in huis heb, kan ik niet wachten om ze ook aan te trekken. Toch moet ik dan nog even geduld hebben, want meestal vallen de mussen dan nog van het dak. Deze items staan dit jaar op mijn kleding-wishlist voor het najaar!

Wat zijn fijne items voor het najaar?

Sinds ik een paar jaar geleden echt aan de slag ging om mijn eigen stijl te ontdekken, leerde ik ook wat goede basics kunnen doen voor je garderobe. Een mooi wit overhemd, goede jeans, een zwart (nep)leren jasje, een paar fijne laarzen of gympen: ze leggen een stevige basis waarmee je goed kunt combineren. In het najaar is het buiten vaak koud, maar binnen warm, omdat je de verwarming aanzet. Dan is het fijn om laagjes te dragen, zodat je altijd iets uit of aan kunt trekken.

Deze schoenen staan op mijn wishlist voor het najaar

Zwarte bikerboots met een vrouwelijke touch

Een paar nieuwe bikerboots is zeer welkom voor koudere dagen en als het buiten een tikkeltje glad of nat is. Ze staan stoer onder een jurkje of rok, maar ook onder een grijze jeans. Dik vest erbij of juist een wat netter jasje en je outfit is compleet. Deze Tommy Hilfiger schoenen met crocoprint vind ik bijvoorbeeld echt te gek! Stevig en stoer, maar ook weer vrouwelijk door de krokodillenprint.

Bruine cowboylaarzen

Jaaaaaaaaaren geleden had ik een paar fantastische bruine cowboylaarzen. Ik weet nog zo goed hoe fijn ze zaten en hoe graag ik ze droeg onder een rok en over een broek. Op een dag gingen ze kapotter dan kapot en heb ik ze weggedaan. Ik heb nooit meer een goede vervanging gevonden. Misschien bieden deze River Woods schoenen wel een troost en goede vervanging voor mijn geliefde bruine exemplaren…

Kledingstukken op mijn wishlist voor het najaar

Mooie tops met driekwart of lange mouw

Inmiddels heb ik een mooie donkergrijze jeans gescoord, die heerlijk zit en prachtig staat. Deze is goed te combineren met een gestreept shirt en een okergeel vest of een blazer en een blouse. Ik mis nog wel een paar nette tops in mijn kast. Van die fijne met driekwart of lange mouw die je onder een jasje, vestje of bomberjack draagt en waarmee je outfit meteen af is. Het liefst ook nog exemplaren die goed afkleden en qua kleur een boost geven. Kleuren die ik graag draag zijn oker, donkerblauw en donkergroen. Gelukkig zijn deze genoeg te vinden in de winkels. Mocht je nog een goede tip hebben voor fijne tops, let me know!

Een denim jumpsuit

Al weken aas ik op een toffe denim jumpsuit bij H&M, maar er blijft maar “binnenkort beschikbaar” bij staan. Ik zoek een denim jumpsuit van zachte denim, dus niet te stug. En het liefst ook eentje waarin ik nog enigszins billen heb. Ik heb er verschillende gepast, maar tot nu toe zonder succes. Dus als je nog iets weet: let me know!

Accessoires op mijn wishlist voor het najaar

Mooie riemen

Ik kan wel wat nieuwe riempjes gebruiken. Het liefst in een leuk printje of kleurtje, zodat ik een outfit echt af kan maken. Ik heb de afwijking dat ik een riem negen van de tien keer in de verkeerde maat koop, waardoor ik óf een te grote óf een te kleine riem heb. Ik ben vastbesloten om er binnenkort eens werk van te maken. Zo’n riem kan een broek of jurk nét wat extra’s geven ten slotte!

Een mooie schoudertas

Ik heb al besloten dat ik mezelf als kerstcadeau een mooie tas ga geven. Een beloning voor al mijn harde werk en bij gebrek aan werkgever regel ik dat gewoon zelf. Welke tas het gaat worden weet ik nog niet. Ik twijfel nog tussen een wat grotere crossbody of een handtas. Vanuit daar ga ik dan – en dit kan ik uren achter elkaar doen!- op zoek naar hét exemplaar! To be continued dus. Blijf me zeker volgen op Instagram voor mijn najaarsaankopen en outfitinspiratie die ik daar regelmatig deel!

Wat staat er qua kleding nog op jouw verlanglijstje voor dit najaar?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Die cowboylaarzen vind ik heel erg mooi! Mijn kast is inmiddels gevuld voor de herfst en de winter. Eén ding ontbreekt nog: een fijn jasje, liefst in een gezellige kleur om al dat donker van deze seizoenen een beetje te compenseren.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.