Ben je net als ik team “benen scheren”, maar heb je ook last van bultjes of irritatie na het scheren? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik testte de shaving bar van HappySoaps en dat was een groot succes! Ik vertel je er alles over in deze review!

Review van de shaving bar

De shaving bar ziet eruit als een ouderwets stukje zeep. Ik testte de variant met aloë vera en die met lavendel. Maak je handen nat en wrijf de shaving bar ertussen tot er schuim ontstaat. Het schuim is heerlijk zacht en ruikt echt hemels! Je brengt het schuim vervolgens aan op je benen en kunt er zo met je scheermesje overheen. Het resultaat is een gladde en zachte huid, waarvan alle haartjes zijn verwijderd.

Ik gebruikte de shaving bar voor het eerst op de ochtend waarop ik een dagje ging zwemmen en zonnen. Mijn huid reageert dan meestal wel als ik net onthaard heb, zeker als ik ook zonbescherming gebruik. Gelukkig had ik hier na het scheren met de shaving bar helemaal geen last van. Mijn huid bleef zacht en glad en liet geen tekenen van irritatie zien. Hoera! Zelfs na een paar dagen voelde mijn huid nog lekker zacht en soepel aan!

Shaving bars van HappySoaps

Als je kiest voor de shaving bar van HappySoaps ben je gegarandeerd van een aantal voordelen:

  • 100% plasticvrij
  • Vegan
  • Vrij van palmolie
  • Dieproefvrij
  • Bevat natuurlijke shea-butter, kokosolie, jojoba-olie en vitamine E
  • Een bar van 80 gram is gelijk aan drie tot vier bussen scheerschuim
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Ph-huidneutraal
  • Geschikt voor het hele lichaam
  • Handgemaakt in Nederland met liefde!

Over HappySoaps

HappySoaps is opgericht door de broers Marcel en Marco, die zich keihard inzetten voor een plasticvrije cosmeticamarkt. Bij HappySoaps vind je plasticvrije producten zoals de shampoo bar, douchegel, deodorant en nog veel meer. Alles is plasticvrij, dus ook de verpakkingen en het gerecyclede papier dat ze gebruiken bij de bestellingen.

Ik gebruik sinds kort ook de natuurlijke deodorant van HappySoaps en die is top! Alleen al vanwege de heerlijke geur wil ik nooit meer iets anders. Ik transpireer soms best flink, zeker in de zomer of als ik zenuwachtig ben. Deze deodorant houdt de hele dag en voorkomt dat er vervelende geurtjes om me heen hangen. Dat het een plasticvrij en duurzaam product is geeft me ook een heel fijn gevoel. Het zijn de kleine stapjes waarmee we samen een groot verschil in de wereld kunnen maken, nietwaar?

Welke duurzame cosmetica gebruik jij?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.