Kaas…je kunt me er echt voor wakker maken! Alle soorten, behalve blauwschimmel dan. Vandaag deel ik een lekker lunchgerecht met kaasburgers en truffelmayonaise!
In deze blog:
Italiaanse bol met kaasburger en truffelmayonaise
Een tijdje geleden ontving ik de Foodybox van Kroon op het Werk. Daar zat onder andere een pakje Yellow Burgers van Cheese Rebelz in. Dit zijn burgers, volledig gemaakt van kaas, die je kunt bakken.
Tijdens onze vakantie in Griekenland ontdekte ik hoe lekker gebakken kaas is. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik er voorheen nooit over had nagedacht dat het een optie is. Maar met een stevig kaasje kan het dus prima!
Ik bedacht dit lekkere broodje, dat je in een handomdraai op tafel zet!
Ingrediënten
Voor twee personen
- 1 pakje yellow burgers van Cheese Rebelz
- een paar zoete, kleine tomaatjes, in schijfjes gesneden
- 1 eetlepels truffelmayonaise
- 2 Italiaanse bollen (afbak of vers)
- Een handje sla (bijvoorbeeld eikenbladmelange)
- Een scheutje olie of margarine
Comfortfood: Kipsalon met zelfgemaakte knoflooksaus!
Bereidingswijze Italiaanse bol met kaasburger en truffelmayonaise
Verwarm de oven voor op 220 graden als je afbakbroodjes gebruikt. Bak de Italiaanse bollen vervolgens goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie of margarine in een koekenpan en bak de kaasburgers op een middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn aan beide kanten.
Snijd de Italiaanse bollen open en besmeer van elke bol beide helften met truffelmayonaise. Zorg dat je nog wat overhoudt voor later. Doe een beetje sla op iedere helft en leg daar de burgers op. Doe daar vervolgens nog wat truffelmayonaise op en maak af met de schijfjes tomaat.
EET SMAKELIJK!
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
2 Reacties
Wow, dit moet zó lekker zijn! Alles met kaas is goed;).
Pingback: Van deze 9 dingen word je direct blij! - Breg Blogt