Kaas…je kunt me er echt voor wakker maken! Alle soorten, behalve blauwschimmel dan. Vandaag deel ik een lekker lunchgerecht met kaasburgers en truffelmayonaise!

Italiaanse bol met kaasburger en truffelmayonaise

Een tijdje geleden ontving ik de Foodybox van Kroon op het Werk. Daar zat onder andere een pakje Yellow Burgers van Cheese Rebelz in. Dit zijn burgers, volledig gemaakt van kaas, die je kunt bakken.
Tijdens onze vakantie in Griekenland ontdekte ik hoe lekker gebakken kaas is. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik er voorheen nooit over had nagedacht dat het een optie is. Maar met een stevig kaasje kan het dus prima!

Ik bedacht dit lekkere broodje, dat je in een handomdraai op tafel zet!

Ingrediënten

Voor twee personen

  • 1 pakje yellow burgers van Cheese Rebelz
  • een paar zoete, kleine tomaatjes, in schijfjes gesneden
  • 1 eetlepels truffelmayonaise
  • 2 Italiaanse bollen (afbak of vers)
  • Een handje sla (bijvoorbeeld eikenbladmelange)
  • Een scheutje olie of margarine

Comfortfood: Kipsalon met zelfgemaakte knoflooksaus!

Bereidingswijze Italiaanse bol met kaasburger en truffelmayonaise

Verwarm de oven voor op 220 graden als je afbakbroodjes gebruikt. Bak de Italiaanse bollen vervolgens goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie of margarine in een koekenpan en bak de kaasburgers op een middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn aan beide kanten.

Snijd de Italiaanse bollen open en besmeer van elke bol beide helften met truffelmayonaise. Zorg dat je nog wat overhoudt voor later. Doe een beetje sla op iedere helft en leg daar de burgers op. Doe daar vervolgens nog wat truffelmayonaise op en maak af met de schijfjes tomaat.

EET SMAKELIJK!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Pingback: Van deze 9 dingen word je direct blij! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.