Ken je travelstof al? Deze heerlijk lichte stof is steeds populairder en dat snap ik wel! Het voelt heerlijk licht aan en zit hartstikke lekker! Ik laat je inspiratie zien voor de leukste outfits van travelstof!

Wat is travelstof?

Laat ik je eerst vertellen wat travelstof precies is! Travelstof is een prettige stof, gemaakt van polyamide en elasthan. Het wordt op een speciale manier geweven met een aantal fijne eigenschappen tot gevolg: comfortabele stretch, ademend, snel drogend, niet statisch, duurzaam, slijtvast, pillingvrij, makkelijk wasbaar en uv-beschermend. De stof leent zich perfect voor verschillende kledingstukken: broeken, blouses, jurken en jumpsuits. Ik laat je vandaag een aantal items zien uit de travelstof-collectie van Je m’appelle, maar eerst geef ik je nog een aantal tips om zo lang mogelijk van je outfits in travelstof te genieten!

Hoe houd je jouw outfit van travelstof mooi?

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van jouw nieuwe kledingstuk(ken), dat snap ik heel goed! Als je een beetje handig omgaat met de kledingstukken én ze goed wast en strijkt, heb je er echt heel lang plezier van. Ik zet een aantal handige tips voor je op een rijtje:

• Witte was altijd apart wassen in schoon water, maximaal 30 graden en het liefst met de hand;
• Gebruik vloeibaar fijnwasmiddel;
• Donkere was: wassen op 30 – 40 graden;
• Niet in de droger;
• Hang je kledingstuk direct na het wassen op om te drogen;
• Strijk zonder stoom;
• Zet je strijkbout niet warmer dan 110 graden;
• Blijf de strijkbout bewegen;
• Keer het kledingstuk altijd binnenstebuiten;
• Leg voor de zekerheid theedoek tussen de strijkbout en je kledingstuk.

Fijne outfits van travelstof van Je m’appelle!

Deze klassieke jumpsuit is echt een must have in je garderobe. Je draagt hem zowel casual als netjes. Kies voor witte sneakers en een vrolijk bomberjack of juist voor pumps en een mooi vest of jasje. Kleedt ook supermooi af!

jumpsuit travelstof je m'appelle bregblogt.nl

Hoe leuk is deze jumpsuit met korte mouw en de toffe print? Te gek te combineren met een blazer en enkellaarsjes voor een chiquere look en lekker casual met sneakers en een spijkerjasje!

outfits van travelstof je m'appelle bregblogt.nl

Heb je nou geen zin in een jumpsuit, maar wil je liever een losse blouse en broek? Dat kan ook en dat vind ik een van de leuke dingen van deze collectie van Je m’appelle. Je kunt blouses en broeken in dezelfde kleur kopen, waardoor je het effect van een jumpsuit creëert. Of juist een hele andere combi, door een blouse in een andere kleur dan je broek te kiezen.

outfits van travelstof je m'appelle bregblogt.nl

Deze items van travelstof in denimlook vind ik ook echt te gek! Net iets anders dan anders en ook weer met veel andere items te combineren. Zo kun je echt helemaal je eigen stijl creëren met schoenen en accessoires!

Hou je net als ik ook van printjes? Dan is de volgende outfit misschien iets voor jou. Het jasje en de broek hebben dezelfde print en door de kleur en de print van de blouse krijg je weer een hele andere combi, superleuk!

outfits van travelstof je m'appelle bregblogt.nl
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Mooie kleding en het lijkt me ideaal. Ik heb een vreselijke hekel aan van die stijve stoffen, dus ik kan me voorstellen dat dit dan heerlijk is.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.