Wist je dat je vanuit jouw luie stoel geld kunt verdienen op internet? Maak je geen zorgen, ik ga je nu niet in een of ander louche piramidespel lokken, maar ik vertel je wel hoe ik iedere maand geld verdien op het internet!

Geld verdienen op internet

Mijn blog en mijn tekstbureau vormen samen mijn belangrijkste bron van inkomsten. Ik verdien bijvoorbeeld geld met het schrijven van inspiratieartikelen of het plaatsen van affiliatelinks naar Bol.com. Ik kom hier later nog op terug. Even voor de realiteit: Een affiliatelink op je blog of website zetten valt niet per se in de categorie makkelijk geld verdienen, want het schrijven van een goede blog kost veel tijd en vraagt ook om de nodige kennis. Als je hoopte dat ik je de gouden formule zou geven om meteen stinkend rijk te worden met je blog, heb je pech. Die formule zoek ik ook nog. 😉

De links in dit artikel zijn overigens niet gesponsord, maar er staan wel affiliatelinks in, waarover ik meer vertel verderop in het artikel! ♥

Geld verdienen met Euroclix

Wat wel een fijne en makkelijke manier is om geld te verdienen, is met een programma als Euroclix. (aanmelden via deze link levert mij extra clix op). Hierbij spaar je clix door op links in mails te klikken en door te winkelen bij aanbieders die bij Euroclix zijn aangesloten. De keuze is enorm, van Thuisbezorgd tot Greetz en van Van Haren tot Albert Heijn: door via Euroclix online te shoppen, kun je een aardige spaarpot vullen.
Als je vervolgens nieuwe leden aanbrengt via jouw persoonlijke link, krijg jij weer extra clix als zij zich aanmelden en als ze iets bestellen. Je kunt ook regelmatig meedoen aan enquêtes om extra clix te verdienen. Ik heb er een tijdje niet veel mee gedaan, maar in het afgelopen jaar heeft Euroclix me toch een paar tientjes opgeleverd. Je kunt doorsparen zo lang je wilt en hoe hoger jouw saldo, hoe interessanter de inwisselkoers. Ik heb op dit moment ruim 12.000 clix, wat goed is voor bijna 180 euro. Als iedereen die dit leest zich nu aanmeldt de link hierboven kan ik dat saldo eens even lekker opkrikken. 😉

Leer alles over passief inkomen, affiliate marketing en online ondernemen in het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau. Meld je hier aan!

Spaarzegels van de supermarkt

Wij sparen al jaren de koopzegels van de Plus. Met 50% rente is dit een hele interessante manier van sparen. Hoe het werkt? Je kunt voor elke euro aan boodschappen een zegel kopen à € 0,02. Dit kan zowel digitaal via de app (dus online, daarom heb ik ‘m toch in ‘t rijtje opgenomen 😉 ) of in een boekje met losse zegels. Voor een vol boekje van 200 zegels, krijg je € 6,- terug. Dat is € 2,- winst per boekje. Nu denk je misschien: Wauw Breg, TWEE euro, wat een feest… Snap ik! Maar als je het hele jaar door die boekjes bewaart, kan het echt aardig oplopen. Met carnaval, voor een festival of voor de vakantie wissel ik jaarlijks de boekjes in en dan hebben we zo honderd euro extra. Als je dan ook nog eens je statiegeldbonnetjes bewaart, kun je een leuk spaarpotje vullen van geld dat anders toch aan andere dingen op zou gaan. Tegenwoordig kun je de zegels ook digitaal sparen in de app. Handig als je een bedrag direct wilt inwisselen tijdens het afrekenen.

Plaats affilatelinks op je blog of website

Heb je een blog of website? Dan is het zeker de moeite om er affiliatelinks op te plaatsen. Op mijn website zie je in de sitebar bijvoorbeeld twee banners. Eentje van Park Berkenrhode en eentje van Bol.com. Als je via een van die afbeeldingen naar de betreffende website gaat en er daadwerkelijke iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage aan commissie. Dat kost jouw als koper niets extra en ik verdien er een klein beetje mee. Affiliatemarketing is zeker aan te raden wanneer je een artikel of website hebt die goed scoort in Google of Pinterest. De bezoekers komen dan al en de stap om dan via jouw link wat de kopen is een stuk kleiner dan wanneer ze er zelf naar moeten googelen. Je kunt affiliatelinks makkelijk plaatsen via LinkPizza of via TradeTracker.

Voorbeeld van een affiliate-banner:

Verkopen op Vinted

Eerder dit jaar ontdekte ik Vinted, een online platform waar je kleding kunt kopen en verkopen. Ik had binnen een paar dagen al een jurk verkocht en ontving daarvoor het volledige aankoopbedrag in mijn Vinted portemonnee. Je kunt dit geld weer gebruiken voor nieuwe aankopen of je kiest ervoor om het uit te laten betalen op de bankrekening. Een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Marktplaats is dat je de verzendkosten niet hoeft voor te schieten en door te berekenen aan de koper, dat regelt Vinted allemaal voor je. Het kost je even wat tijd om foto’s te maken en pakketjes in te pakken, maar dan kun je daarna wel lekker cashen! Extra leuk: als een vriend(in) een account op Vinted aanmaakt via jouw persoonlijke link , krijg je een voucher van vijf euro. Verkoopt diezelfde vriend binnen dertig dagen na aanmelden de eerste items? Dan krijg je per vriend nog een voucher voor 10 euro. Dat kan aardig aantikken en van al die vouchers kun jij weer lekker shoppen!

Heb jij nog tips om geld te verdienen via internet? Deel ze in de comments, ik zal de lijst dan verder aanvullen!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Koopzegels heb ik ook nog maar pas ontdekt, maar ik vind het toch wel een fijn idee. Ik ben net als jij van plan om het geld van volle ‘boekjes’ (hoe noem je dat online?) apart te houden voor extraatjes. En ja, natuurlijk heb ik dat geld eerder al deels uitgegeven, maar het voelt toch lekker.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.