In januari 2020 startte ik een zoektocht naar een fijn vakantiepark op de Veluwe, voor onze zomervakantie. Ik bracht heel wat uren op Google door toen ik Park Berkenrhode tegenkwam. Het was liefde op het eerste gezicht. Inmiddels hebben we een week vakantie gevierd op dit park en vertel ik je alles over de accomodaties, de faciliteiten en de omgeving!

Vakantiepark op de Veluwe: Park Berkenrhode

Ik was direct geïnteresseerd toen ik de moderne, comfortabele accomodaties van Park Berkenrhode zag, dit precies wat we zochten in een vakantiepark op de Veluwe. We gaan graag comfortabel op vakantie, dus ben ik behoorlijk kieskeurig. Bij Park berkenrhode had ik direct een goed gevoel en dat werd absoluut bevestigd tijdens ons verblijf!

Het park ligt op ongeveer een kwartier rijden van Ede aan de rand van het dorp Wekerom. Het park is omringd door bossen. De vogels fladderen en fluiten om je heen, terwijl je geniet van de ruisende bomen en de rust op het park. Je vindt het vakantiehuizen voor gezelschappen tot twintig personen. Of je nu kiest voor een actieve vakantie, een relaxvakantie of een mix van beiden: hier zit je hartstikke goed!

Accomodaties op Park Berkenrhode

Op het park vind je sfeervolle bungalows en chalets en luxe lodges en groepsaccommodaties, in een mix van oudere en nieuwere chalets en huizen. Iedere accomodatie heeft een sfeervolle en ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en een luxe badkamer met inloopdouche en toilet. Verder vind je in elke accommodatie een ruim gemeubileerd terras en een eigen parkeerplaats waar men de auto kwijt kunt. Wil je extra ontspannen? Dat kan in een van de wellness lodges met een sauna, jacuzzi en/of hottub!

Onze accomodatie: Wood Lodge Eco voor vier personen

Wij boekten een Wood Lodge Eco voor vier personen. Dit chalet is 55 vierkante meter groot. Er is een slaapkamer met twee aparte boxsprings en een met een tweepersoonsbed. In de grote slaapkamer is een grote kast, waarin je kleding en andere spullen kunt opbergen. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. In de keuken vind je een inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Wij zaten in het huis op de Sleedoorn 56, waar een Nespresso-apparaat in de keuken stond. In het huisje is gratis wifi en er staat een televisie.

In de tuin is een terras met een grote tuintafel met vier verstelbare stoelen en een grote parasol. Er is een berging waar je fietsen kunt stallen.

Keuken Wood Lodge Eco Park Berkenrhode bregblogt.nl Vakantiepark op de Veluwe

Bekijk hier alle Vakantiehuizen van Park Berkenrhode!

Faciliteiten op Park Berkenrhode

Bij de receptie word je hartelijk ontvangen en krijg je een uitgebreid informatiepakket mee. Op het park vind je een verwarmd buitenzwembad, het gezellige Grand Café en een cafetaria. Je kunt er fietsen huren en vanaf het park loop je zo het Roekelse bos in.

Speeltuin Park Berkenrhode Vakantiepark op de Veluwe

Voor kinderen is er ook veel te doen. Het animatieteam is echt fantastisch! Ik was aangenaam verrast door de creativiteit en alle aandacht van de vier leden van het animatieteam. Ze deden hun best om alle namen van de kinderen te leren kennen en betrokken alle kinderen bij de spellen en activiteiten. Onze zesjarige moet altijd even acclimatiseren, maar toen hij eenmaal gewend was, ging hij het liefst de hele dag naar de animatie toe. Dikke complimenten voor de originele verhaallijnen, de leuke spellen en de gezelligheid die het animatieteam bracht!

Vakantiepark op de Veluwe Park Berkenrhode animatieteam bregblogt.nl

Tip: ga op pad met de boswachter! Wij gingen op woensdagavond ruim twee uur op pad met Ruud de Boswachter en dat was echt zo leuk! We waren met nog een ander gezin en de kinderen luisterden ademloos naar alle verhalen en weetjes die Ruud vertelde. Echt een aanrader!

Wat kun je doen in de omgeving van Park Berkenrhode?

Heb je even? Wij hadden nog wel weken kunnen blijven, zo leuk was het! We zijn een dagje naar Nationaal Park de Hoge Veluwe gegaan om te wandelen en te fietsen. We hebben heel veel gewandeld in de bossen rondom het park en we brachten een bezoekje aan Radio Kootwijk. Ik zal binnenkort een aparte blog met alle activiteiten schrijven en de link hier plaatsen!

Vakantiepark op de Veluwe Park Berkenrhode Op pad met de boswachter bregblogt.nl

Park Berkenrhode: een absolute aanrader!

Je had het vast al in de gaten, maar wij zijn dus echt heel erg enthousiast over Park Berkenrhode. De sfeer, het comfort en de uitstraling van de huisjes, de ligging: het is echt een hele fijne plek. We hopen in de herfstvakantie of in de voorjaarsvakantie weer een weekje te kunnen gaan, om nog meer te ontdekken van de Veluwe. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Via onderstaande afbeelding bekijk je alle accomodaties op Park Berkenrhode.

Boek je via deze link? Dan krijg ik een kleine commissie. Jij betaalt hier verder niets extra voor. Deze review is geschreven naar aanleiding van een vakantieverblijf dat wij zelf hebben betaald.
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Dit ziet er heel goed uit! En als je ook met groepen kunt, voel ik ineens voor ergens komende jaren een vakantie met de hele familie aankomen:).

  2. Pingback: 7 fijne bestemmingen voor de herfstvakantie in Nederland - Breg Blogt

  3. Pingback: 10 originele kindvriendelijke vakantieplekken in Nederland

  4. Pingback: Luxe vakantiehuis in Vrijrijck Vakantiepark in Ermelo op de Veluwe - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.