Een ijzersterke psychologische thriller, die je als lezer regelmatig op het verkeerde been zet en overvalt met verrassingen. Dat is in een notendop hoe ik De stagiair van Hellen Monks Takhar zou omschrijven. Lees verder in mijn recensie!

De stagiair – Hellen Monks Takhar

Voor hoofdredacteur Katherine zijn alle stagiairs hetzelfde: verwende millennials, die gewend zijn te krijgen wat ze willen, al dan niet door de connecties van hun ouders. Lily vindt Katherine een overblijfsel uit een andere eeuw: kortzichtig, ouderwets, iemand die haar succes behaalt over de rug van haar onbetaalde stagiairs. Zodra Lily met haar stage begint, ziet Katherine haar als een bedreiging. Lily doet poeslief, maar er klopt iets niet. Wanneer Lily toevallig vrienden wordt met haar man en opduikt op borrels met haar vrienden, begint Katherine nerveus te worden. Is zij paranoïde? Wil Lily alleen maar carrière maken, of heeft ze een veel gevaarlijker, duister motief?

Spannend, meeslepend en verrassend

De manier waarop je wordt meegesleept in het psychologische spel van Lily is echt fantastisch. Iedere keer als je denkt dat je het verhaal doorhebt en weet wat er aan de hand is, word je verrast door een onverwachte wending. Hierdoor blijft het boek spannend en wil je verder blijven lezen. Je krijgt al gauw medelijden met Katherine, maar is dat wel zo terecht? En wat is nu echt het motief van Lily, die niets aan het toeval overlaat? Een heerlijke psychologische thriller die je van begin tot eind blijft boeien en je in levendige beschrijvingen meeneemt in het web dat Lily en Katherine creëren, tot ze er niet meer uit kunnen. Het is fascinerend om te zien hoe Katherine zich laat meeslepen in de manipulatie van Lily en tot welke bizarre acties het haar zelf aanzet.

Een absolute aanrader voor liefhebbers van psychologische thrillers met de nodige plottwists en verrassende verhaallijnen!

Paperback: E-book:

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Eén van mijn favoriete genres en dit klinkt heel goed. Ik zet ‘m gelijk op mijn lijstje. Dank voor de tip weer!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.