Oorbellen hebben op mij een enorme aantrekkingskracht. Jarenlang had ik aan iedere kant een gaatje, maar vorig jaar kwam daar verandering in. Inmiddels heb ik in ieder oor drie gaatjes, die ik graag vul met de mooiste oorbellen. Ik vertel je vandaag alles over mooie minimalistische, gouden sieraden van Isabel Bernard!

Sieraden van Isabel Bernard

Bij Isabel Bernard vind je subtiele, stijlvolle dames sieraden van 14 karaat goud. De prijzen zijn aantrekkelijk, wat natuurlijk heel fijn is! Je vindt er prachtige gouden kettingen, subtiele armbanden, oorbellen en ringen. Het was nog niet zo makkelijk om een keuze te maken, toen ik van Isabel Bernard een setje sieraden mocht uitkiezen! Ik besloot om mijn oorbellencollectie uit te breiden met een aantal gouden oorbellen. Ben je trouwens benieuwd naar de armbanden? Check dan de te leuke initial armbandjes die Charlotte bestelde!

Minimalistische oorbellen van Isabel Bernard

Ik was al een tijdje op zoek naar eenvoudige creolen, die ik goed kan combineren met de verschillende oorstekers die ik al in mijn collectie heb. sinds een paar jaar draag ik voornamelijk gouden sieraden, dus ik voelde me echt als een kind in een snoepwinkel. Het subtiele van de sieraden van Isabel Bernard spreekt me aan. Hiermee kun je mooie creaties maken, zonder dat je hele bombastische oorbellen draagt. Daarnaast is het heel fijn dat de sieraden van 14 karaat goud gemaakt zijn, zodat ze lang mooi blijven. Mooie sieraden maken je outfit echt helemaal af en ik voel me altijd een beetje kaal zonder oorbellen.

Ik koos een paar bewerkte creolen en ook nog een paar gladde creolen, die ik altijd mooi vind staan in een earparty, oftewel een rijtje oorbellen bij elkaar.

Tot slot koos ik voor een paar subtiele oorstekers met een klein steentje erin.

Sieraden van Isabel Bernard bregblogt.nl
Le Marais Estée 14 karaat gouden oorstekers. €39,95

Hoe maak je een earparty?

Ik noemde net al even de term earparty, dat is een hippe benaming voor een serie oorbellen die je met elkaar combineert. Ik ben zelf van de symmetrie, maar je hoeft dus niet per se dezelfde oorbellen aan iedere kant te dragen. Sterker nog, het geeft juist een speels effect als je verschillende oorbellen met elkaar afwisselt. Kies voor creolen, stekers en hangers en creëer zo een waar feestje in je oren. ik heb inmiddels zes gaatjes in mijn oren en kan dus eindeloos combineren en variëren met oorbellen. De nieuwe sieraden van Isabel Bernard zijn absoluut een mooie, kwalitatieve aanvulling op mijn oorbellencollectie!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.